Παραδόθηκαν τα πρώτα πακέτα της δράσης στους μαθητές της Λέσβου

«Πακέτο-Βρίσα», η συνέχεια!

19/09/2017 - 17:26

Έπειτα από ένα τρίμηνο προετοιμασίας, τα πρώτα «Πακέτα-Βρίσα» που ετοίμασαν μαθητές της Λέσβου για τους σεισμόπληκτους συνομηλίκους τους στα χωριά Βρίσα, Λισβόρι και Σταυρός της Λέσβου, παραδόθηκαν στους παραλήπτες τους.

Σε μια συγκινητική λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου, παιδιά των χωριών παρέλαβαν πακέτα που περιείχαν σχολικά είδη και αρκετά είδη ένδυσης.

Από το ξεκίνημα της δράσης έχουν καταγραφεί 125 σεισμόπληκτα παιδιά, κάτοικοι των χωριών της Βρίσας, Λισβορίου και Σταυρού, τα οποία επλήγησαν από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου. Οι ανάδοχοι, που επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια, καλούνται να συμπληρώσουν μια σχετική φόρμα μέσω της ιστοσελίδας vrisa.lesvos.live. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνεισφέρει ακόμα και σήμερα στη δράση οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί. Όλα τα παραστατικά αγοράς προϊόντων θα αναρτηθούν μάλιστα στην ιστοσελίδα, μετά την ολοκλήρωση της δράσης.

Η δράση «Πακέτο Βρίσα» ξεκίνησε από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Λέσβου και υλοποιείται από εθελοντές με την υποστήριξη της ομάδας «ΙΔΕΑ».

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey