«Τα μανταμαδιώτκα»

23/05/2014 - 21:52

Με όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου Μανταμαδιωτών Λέσβου «Ο Ταξιάρχης» κυκλοφόρησε το τριμηνιαίο περιοδικό «Τα μανταμαδιώτκα».

Με όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου Μανταμαδιωτών Λέσβου «Ο Ταξιάρχης» κυκλοφόρησε το τριμηνιαίο περιοδικό «Τα μανταμαδιώτκα».

Το περιοδικό περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Συλλόγου, την αποκριάτικη γιορτή γυναικών, το χορό του Συλλόγου «Ομόνοια» και «Ηλιαχτίδας».

Η Βάσω Ιγνατίου - Καραμανώλη υπογράφει το παραμύθι «Κόκκινη κλωστή κλωσμένη… ο κυρ-Σιμιγδαλένιος». Η έκδοση περιλαμβάνει αφιέρωμα στις κινητοποιήσεις των αγροκτηνοτρόφων της Λέσβου, την ανοιχτή καταγγελία του Αγροτικού Συλλόγου Μανταμάδου για την καταστροφή περιουσίας από αδέσποτα, μια ευχάριστη ιστορία από τη Μαρία Τσακίρη - Τσεκούρα για το μαχαλά… της «Κατρουλούς», αλλά και μία πρόταση του Δημήτρη Τζαννή για αποκριάτικη σάτιρα, με τίτλο «Του τάμα τσ’ κυρα-Αγγέλας».

Κατατοπιστικό και αναλυτικό είναι το άρθρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τον εορτασμό του από το Σύλλογο Γυναικών Μανταμάδου και ευχάριστο το άρθρο του Μηνά Βαξεβάνη για τον παλιό οικισμό «Καβακλί», ο οποίος έχει χαθεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey