Συμβασιοποιήθηκε ο δρόμος Θερμή - Πηγή - Λάμπου Μύλοι

Ξεκινά κι άλλο οδικό έργο

20/09/2013 - 13:52

Μια ακόμη οδική παρέμβαση που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ στη Λέσβο, πρόκειται άμεσα να ξεκινήσει, αφού υπογράφτηκε προχθές η σύμβαση για την ανάθεσή του μεταξύ του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Νάσου Γιακαλή, και του αναδόχου του έργου «ΑΛΤΕΚ Α.Ε.».

Μια ακόμη οδική παρέμβαση που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ στη Λέσβο, πρόκειται άμεσα να ξεκινήσει, αφού υπογράφτηκε προχθές η σύμβαση για την ανάθεσή του μεταξύ του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Νάσου Γιακαλή, και του αναδόχου του έργου «ΑΛΤΕΚ Α.Ε.». Το έργο είναι η «Βελτίωση Τμήματος της 9ης Επαρχιακής οδού Θερμής - Πηγής - Λάμπου Μύλων», συνολικού προϋπολογισμού 4.208.000 ευρώ και αφορά στη διαμόρφωση της υφιστάμενης χωμάτινης οδού, μήκους 4,2 χιλιομέτρων.

Στο πλαίσιο του έργου, εκτός απ’ την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών οδοποιίας (χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης - ασφάλισης), περιλαμβάνεται και η κατασκευή του ισόπεδου οδικού κόμβου σύνδεσης του δρόμου Λάμπου Μύλων - Πηγής με την Επαρχιακή Οδό Πηγής - Κώμης - Αγίας Παρασκευής. Ήδη έχει κατασκευαστεί το τέλος του δρόμου, ο κόμβος με την Εθνική Οδό Μυτιλήνης - Καλλονής, στην περιοχή των Λάμπου Μύλων.

«Ένα ακόμη σημαντικό έργο απ’ το ΕΣΠΑ ξεκινά προς ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και συμβάλλοντας καθοριστικά μαζί με τα προηγούμενα αντίστοιχα έργα, στη βελτίωση των οδικών συνδέσεων του νησιού», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Γιακαλής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey