Θετικός απολογισμός στην πρεμιέρα των Μικτών ΕΠΣ Λέσβου απέναντι στις αντίστοιχες της ΕΠΣ Σάμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων

Ποδαρικό με νίκες σε παίδες και νέους!

04/01/2017 - 15:09

Με το… δεξί ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για τις Μικτές της ΕΠΣ Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων, που έκανε πρεμιέρα χθες το μεσημέρι στην Αττική στα γήπεδα Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας.

 

Με το… δεξί ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για τις Μικτές της ΕΠΣ Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων, που έκανε πρεμιέρα χθες το μεσημέρι στην Αττική στα γήπεδα Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας.

Στους παίδες, η Μικτή ΕΠΣ Λέσβου θριάμβευσε με το εντυπωσιακό 7-0 απέναντι στην ΕΠΣ Σάμου, μετατρέποντας τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο. Το σκορ άνοιξε ο Πρωτούλης και ο Ιστρέφι πέτυχε το 2-0 λίγο αργότερα. Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Κρητικός σημείωσε και το 3-0. Στην επανάληψη, η ΕΠΣ Λέσβου ήταν ασταμάτητη και έφτασε στο 4-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πρωτούλη, ενώ αμέσως μετά ο Καλαμποκάς σημείωσε το 5-0. Τα άλλα δύο γκολ ως το τελικό 7-0 πέτυχε ο Ανδριώτης.

ΕΠΣ Λέσβου (Π. Μαστέλλος): Κιοβρέκης, Καραβατάκης, Λέλεκας, Καλαμποκάς, Διμπαμπής, Ιστρέφι, Τζινιέρης, Πουλιάνος, Γαβαλάς, Κρητικός, Πρωτούλης. Έπαιξαν και οι Κοκαλέλλης, Στρογυλλός, Ανδριώτης, Παπαδόπουλος και Αναγνώστου.

Στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου επικράτησε με σκορ 1-3 της ΕΠΣ Κυκλάδων, που παρότι προηγήθηκε με γκολ του Παντελαίου (20'), ηττήθηκε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ των Χατζηβασιλείου (2) και Θύμιου. Ωστόσο, οι Κυκλάδες έπαιξαν σχεδόν σε όλο το δεύτερο 45λεπτο με εννιά παίκτες λόγω αποβολών των Παντελαίου και Καραβέλα. Ρεπό είχε η ΕΠΣ Χίου.

 

Αγχώθηκαν, αλλά τα κατάφεραν οι νέοι

Αντίθετα με όσα συνέβησαν στους παίδες, η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Λέσβου… ίδρωσε αρκετά μέχρι να καταφέρει να πετύχει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην ΕΠΣ Σάμου. Το τελικό σκορ 1-0 ήρθε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νομίδη, έπειτα από ανατροπή του Σαντορινιού εντός περιοχής στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, σε ένα ματς ωστόσο όπου η ομάδα της Λέσβου δεν ήταν καλή, αλλά κατόρθωσε να εξασφαλίσει το τρίποντο, το οποίο ήταν άλλωστε και το ζητούμενο.

ΕΠΣ Λέσβου (Π. Μαστέλλος): Χατζηαθανασίου, Καπετάνιος, Μαμουλέλλης, Πατράκης, Ματέο, Σαντορινιός, Ασβεστάς, Ευαγγελέλλης, Πολύζος, Δρακούλης, Νομίδης. Έπαιξαν και οι Κατσακούλης, Πλουμής, Χλέτζος.

Στο άλλο ματς της πρεμιέρας, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, νικώντας εύκολα με 0-3 την ΕΠΣ Κυκλάδων με γκολ των Μαγιόγλου (8'), Καραμανώλη (60') και Καραμούζη (80'). Ρεπό είχε η ΕΠΣ Χίου.

 

Μαστέλλος: «Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα»

Μιλώντας στο «SportLesvos.gr», αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Μαστέλλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών. «Αναμφίβολα δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι καταφέραμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα την πορεία μας στη διοργάνωση. Στους παίδες, η νίκη μας ήταν σχετικά εύκολη απέναντι στη Σάμο. Στους νέους, είναι αλήθεια ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά, κυρίως από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο αντίπαλος και το σχηματισμό του μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, από τη στιγμή που καταφέραμε να σκοράρουμε, εκείνο που μετρά τελικά είναι το αποτέλεσμα».

 

Ρεπό, ξεκούραση και μετά Κυκλάδες

Οι ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου έχουν ρεπό κατά τη 2η αγωνιστική και θα επιστρέψουν στη δράση το ερχόμενο Σάββατο (7/1), αντιμετωπίζοντας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

Βαθμολογίες 

 

Παίδες

 Β.

 Γκολ

 Νέοι

 Β.

 Γκολ

1.ΕΠΣ Λέσβου

 3

 7-0

 1.ΕΠΣ Δωδεκανήσου

 3

 3-0

2.ΕΠΣ Δωδεκανήσου

 3

 3-1

 2.ΕΠΣ Λέσβου

 3

 1-0

3.ΕΠΣ Χίου

 0

 0-0

 3.ΕΠΣ Χίου

 0

 0-0

4.ΕΠΣ Κυκλάδων

 0

 1-3

 4.ΕΠΣ Σάμου

 0

 0-1

5.ΕΠΣ Σάμου

 0

 0-7

 5.ΕΠΣ Κυκλάδων

 0

 0-3

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey