Στο πλαίσιο της συνεργασίας τού Αιγέα με τον Ατρόμητο

Σε επιμορφωτικό σεμινάριο ο Μουντανάρης

15/06/2016 - 16:37

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο προπονητής του Αιγέα Στέλιος Μουντανάρης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συμμετέχει ως προσκεκλημένος στο επιμορφωτικό σεμινάριο ποδοσφαίρου για τους προπονητές των τμημάτων υποδομής αλλά και των συνεργαζόμενων σχολών με το δίκτυο Ατρόμητου.

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο προπονητής του Αιγέα Στέλιος Μουντανάρης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συμμετέχει ως προσκεκλημένος στο επιμορφωτικό σεμινάριο ποδοσφαίρου για τους προπονητές των τμημάτων υποδομής αλλά και των συνεργαζόμενων σχολών με το δίκτυο Ατρόμητου. Άλλωστε τον περασμένο Απρίλιο ο Αιγέας εντάχθηκε στο δίκτυο σχολών της αθηναϊκής ομάδας και μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά από τη συνεργασία αυτή.

Το σεμινάριο είχε ως θέμα τις οπτικές δεξιότητες και την αντιληπτική ικανότητα στο ποδόσφαιρο και τις εφαρμογές τους στην προπόνηση. Διοργανώθηκε υπό την επιμέλεια του τεχνικού διευθυντή υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και ομιλητής ήταν ο υπεύθυνος εκπαίδευσης καθηγητής Βαγγέλης Μπεκρής, ο οποίος με χρήση προτζέκτορα ανέλυσε διεξοδικά τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου.

Σύμφωνα με καλές πληροφορίες, στο μικροσκόπιο του Ατρόμητου βρίσκονται δύο παίκτες του Αιγέα, που τη χρονιά που πέρασε είχαν θετική συμβολή στην πορεία της ομάδας και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Λέσβου. Πρόκειται για τους Βελούτσο και Παύλο Χιωτέλλη, οι οποίοι δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθούν στο Περιστέρι για τα… περαιτέρω, αφού οι συστάσεις του κ. Αποστόλου για τα δύο αυτά παιδιά είναι καλές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey