Ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με τον Γεωργίου του Ατρόμητου

Παίρνει Γεωργίου, κοιτάζει Πετρόπουλο!

21/07/2015 - 15:39

Η Καλλονή πέρασε από το Περιστέρι το Σάββατο για το πρώτο φιλικό της παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο πριν από την έναρξη του βασικού της σταδίου προετοιμασίας στην Ιταλία και όπως φαίνεται παίρνει από εκεί μαζί της και τον Φώτη Γεωργίου.

Η Καλλονή πέρασε από το Περιστέρι το Σάββατο για το πρώτο φιλικό της παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο πριν από την έναρξη του βασικού της σταδίου προετοιμασίας στην Ιταλία και όπως φαίνεται παίρνει από εκεί μαζί της και τον Φώτη Γεωργίου.

Ο μέσος του Ατρόμητου, δείχνει να βαδίζει… ολοταχώς για Λέσβο και ειδικότερα για τη βόρεια Ιταλία, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Παράλληλα στην Καλλονή δεν μένει αδιάφορη η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου, καθώς οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν ξανά. Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού τώρα, η Καλλονή ηττήθηκε με σκορ 3-1, με το γκολ της να σημειώνει με όμορφο πλασέ ο Μανούσος.

Ο Φώτης Γεωργίου φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Καλλονή και δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθεί ενδεχομένως και σήμερα. Ο πρώην μέσος του Ατρόμητου έμεινε ελεύθερος και η προοπτική της Καλλονής μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Με το Λεοζίνιο πάντως να είναι το μεγάλο κεφάλαιο της εβδομάδας, το οποίο η ΑΕΛΚ θέλει να κλείσει εναγωνίως μετά τις τελευταίες καθοριστικές συζητήσεις που θα έχει μαζί του, στην ΠΑΕ εξετάζουν σοβαρά την επιστροφή του Αντώνη Πετρόπουλου για την ενίσχυση της επίθεσης.

«Ψήνονται» για Πετρόπουλο
Ο πρώην επιθετικός της Καλλονής που αγωνίστηκε για έξι μήνες στη Μυτιλήνη, δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα στις αρχές του καλοκαιριού ψάχνοντας για κάτι καλύτερο με σαφή προτίμηση το εξωτερικό. Εν πολλοίς η Καλλονή εστιάζοντας στην παραμονή πρώτιστα του Χουάνμα, έψαχνε και εκείνη για κάτι καλύτερο.

Ωστόσο σήμερα δέκα ημέρες πριν τον Αύγουστο τα δεδομένα μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αλλάξει. Και ο Πετρόπουλος θεωρεί ως ιδανική την Καλλονή στην Ελλάδα και η Καλλονή πλέον δείχνει προτίμηση στον ίδιο, δεδομένου ότι δε θα χρειαστεί και σημαντικό διάστημα προσαρμογής. Με λίγα λόγια η εβδομάδα που μπήκε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά της Καλλονής, που θέλει να κλείσει τα ανοιχτά της μέτωπα και να στείλει ει δυνατόν τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες στην προετοιμασία της Ιταλίας.

3-1 το φιλικό στο Περιστέρι
Εν τω μεταξύ το Σάββατο η Καλλονή είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει από τις πρώτες ημέρες προπονήσεων στους Λάμπου Μύλους και να αγωνιστεί στο πρώτο της φιλικό, πριν μεταβεί στην Ιταλία για το τελικό της «μοντάρισμα».

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με σκορ 3-1, με τον Θεοδωρίδη ωστόσο να κρατάει τα δύο-τρία καλά στοιχεία που ήθελε από αυτό το παιχνίδι. Καταρχήν την πολύ καλή εμφάνιση του υψηλόσωμου μέσου Κλαντρούμπσκι που δείχνει πως μαζί με τον Κεϊτά θα συνθέσει ένα δίδυμο υψηλών προδιαγραφών στο κέντρο, αλλά και την αντίδραση των μικρών της Κ20 που έπαιξαν για πρώτη φορά με ομάδα Super League.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Ουσέρο στο 18΄ και ο Ναπολεόνι στο 23΄ έκανε το 2-0. Η Καλλονή μείωσε στο 54΄ με όμορφο πλασέ του Μανούσου και ο Μπαστάκος στο 73΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που δεν προσφέρεται όμως για συμπεράσματα, δεδομένου ότι η Καλλονή είναι ουσιαστικά στην αρχή της προετοιμασίας της.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χαρμπούνοφ, Κούρος, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (46΄ Μπάλλας), Κιβρακίδης, Λαζαρίδης (46΄ Εμποου), Γκαρσία Μιγκέλ
Στο 62΄ πέρασαν οι: Μπάρκας, Ρεγκάκος, Μπαστάκος, Μπρίτο, Θεολόγου, Νάτσος, Λημνιός, Κατράνης, Αλμπέρτο (Παρέμειναν στην ενδεκάδα οι Μπάλλας και Έμποου)

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ (74΄ Δαύκου), Αναστασιάδης (67΄Ούκα), Βαλιός (55΄ Αντέτζο), Τσαμπούρης (80΄ Χατζηδημητρίου), Κρολ (92΄ Τριανταφύλλου), Κειτά (72΄ Ξύδας), Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι (69΄ Γιώργου), Γιουκαρής (90΄ Λαμπράκης), Μανούσος (82΄ Ουνγιαλίδης), Μάρκοβιτς (83΄ Μπουρούς)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey