Ενώ η Καλλονή θα δώσει το Σάββατο φιλικό με τον Ατρόμητο πριν την αναχώρησή της για την Ιταλία

Έρχεται ο Λεοζίνιο…

17/07/2015 - 17:56

Την ερχόμενη Τετάρτη προσδιορίζεται η άφιξη του Λεοζίνιο στη Μυτιλήνη, για τις τελικές και τις πλέον κρίσιμες επαφές του με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Την ερχόμενη Τετάρτη προσδιορίζεται η άφιξη του Λεοζίνιο στη Μυτιλήνη, για τις τελικές και τις πλέον κρίσιμες επαφές του με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος επιθυμεί να παραμείνει στην Καλλονή και να κλείσει ενδεχομένως και την καριέρα του στην ομάδα της Λέσβου, αλλά πριν συμφωνήσει, θέλει να δικαιωθεί για αποδοχές που του οφείλονται από την προηγούμενη σεζόν, πριν διαπραγματευτεί τους όρους του νέου συμβολαίου του.

Το κλίμα ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ πιο πρόσφορο για μία νέα συμφωνία, σε σχέση με εκείνο που είχε διαμορφωθεί με το τέλος της σεζόν. Καθώς ο Βραζιλιάνος απέρριψε προτάσεις που είχε από το εξωτερικό και έδειξε με τον τρόπο του πως προτεραιότητά του είναι η Καλλονή. Αρκεί βεβαίως να αποζημιωθεί αναλόγως.

Στην ΠΑΕ τώρα, γνωρίζουν πως η νέα χρονιά στη Super League θα είναι σίγουρα η πιο δύσκολη όλων και θέλουν με την εξασφάλιση της υπογραφής του «Λεό» να κρατήσουν τον παίκτη που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ομάδα την τελευταία τετραετία.
Στον αντίποδα η Καλλονή έλυσε όπως όλα δείχνουν τη συνεργασία της με τον Μίνγκα, ο οποίος οδεύει προς Λειβαδιά. Ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος που κράτησε την Καλλονή στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική με τον Ατρόμητο δε θα συνεχίσει στην ομάδα της Λέσβου.

Φιλικό με Ατρόμητο
Εν τω μεταξύ στην Αθήνα και κόντρα στον Ατρόμητο θα δώσει η Καλλονή το πρώτο της δυνατό τεστ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, πριν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ιταλία.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο στις 20:30. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα, το πρωί, Παρασκευή 17 Ιουλίου, και το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στο Περιστέρι.

Την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ιταλία, ενώ τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey