Ξεκίνησαν τα βάσανα της προετοιμασίας για τους παίκτες της Καλλονής

«Γράφουν» τα πρώτα χιλιόμετρα...

04/07/2015 - 01:07

Με το σίριαλ, που έχει προκύψει με τον πρώην προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο, να έχει ακόμα και άλλα επεισόδια, η Καλλονή δε μπορεί να μη δει τη ζωή να… συνεχίζεται, με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν μπει πλέον και επίσημα στα πρώτα τους βάσανα.

Με το σίριαλ, που έχει προκύψει με τον πρώην προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο, να έχει ακόμα και άλλα επεισόδια, η Καλλονή δε μπορεί να μη δει τη ζωή να… συνεχίζεται, με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν μπει πλέον και επίσημα στα πρώτα τους βάσανα.

Τα πρώτα χιλιόμετρα τρεξίματος για τη νέα χρονιά καταγράφονται ήδη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στους Λάμπου Μύλους, υπό τις οδηγίες του Θαλή Θεοδωρίδη και του Δημήτρη Γαβαλά.

Ο πρώην τεχνικός της Καλλονής Βαγγέλης Βλάχος, αφού… συμφώνησε ότι διαφωνεί πλήρως με τη διοίκηση της ομάδας, αποφάσισε χθες να αποχωρήσει από το νησί, προαναγγέλλοντας ενδεχομένως τις νομικές πλέον ενέργειές του για να διεκδικήσει την αποζημίωση που αξιώνει.

Η αναχώρηση ωστόσο του Βλάχου από το νησί ενδεχομένως να δώσει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να ανακοινώσει και επίσημα την προαγωγή σε πρώτου προπονητή του Θαλή Θεοδωρίδη, που ήδη έχει πιάσει δουλειά.
 
Σημαντικά φιλικά στην Ιταλία
Στον αντίποδα, η Καλλονή, χωρίς να έχει τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα στη διάθεσή της και κυρίως χωρίς να έχει συμπληρώσει το αγωνιστικό της παζλ για τη νέα χρονιά, προετοιμάζεται με τη συμμετοχή αρκετών παικτών από την Κ20 για την είσοδό της στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί και φέτος στην Ιταλία.

Μάλιστα για το διάστημα της παραμονής της εκεί ο σχεδιασμός συνεχίζεται και σε ό,τι αφορά τα φιλικά που πρόκειται να δώσει. Έτσι μετά το φιλικό με την Παλέρμο, που θα γίνει στις 26 Ιουλίου, η Καλλονή ανακοίνωσε ότι έκλεισε ένα ακόμα φιλικό με τη Βιτσέντζα στις 30 Ιουλίου.
 
Συνεργασία με Κανάρη Νενήτων
Εντωμεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της γειτονικής Χίου «sportschios.gr», πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες συνάντηση μεταξύ  παραγόντων της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και του νεοφώτιστου στη Γ' Εθνική Κανάρη Νενήτων στη Μυτιλήνη.
Στη διάρκειά της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συζητήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα η συνεργασία των δύο συλλόγων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όπως προέκυψε μάλιστα, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Χίο, με πιθανότερες ημερομηνίες 8 ή 9 Αυγούστου, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν εξ ολοκλήρου στον Κανάρη. Επίσης, πριν από την έναρξη του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα, στην οποία θα παρευρεθούν και παράγοντες της καλλονιάτικης ΠΑΕ.

Από το σχετικό ρεπορτάζ προκύπτει ότι πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ είναι να παραχωρήσει 6-7 ποδοσφαιριστές στον Κανάρη Νενήτων, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ του για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τους Χιώτες να επιθυμούν να καλύψουν κενά σε όλες τις θέσεις.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Κανάρη Τάκης Ταναΐνης, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Τσαμπάς, ο προπονητής Χριστόφορος Τσατσαρώνης καθώς επίσης και οι Στρατής Φεργαδιώτης και Πολύδωρος Λαμπρινούδης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey