Ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχει «κλείσει» τους νεαρούς Χατζηδημητρίου και Ουνγιαλίδη

Αδιέξοδο με Βλάχο…

30/06/2015 - 15:51

Με το θέμα του Λεοζίνιο να παραμένει στην επικαιρότητα των μεταγραφικών θεμάτων της Καλλονής, η οποία φέρεται -χωρίς να επιβεβαιώνεται όμως η πληροφορία- να έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης με νέα οικονομικά δεδομένα προς την πλευρά του Βραζιλιάνου, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Με το θέμα του Λεοζίνιο να παραμένει στην επικαιρότητα των μεταγραφικών θεμάτων της Καλλονής, η οποία φέρεται -χωρίς να επιβεβαιώνεται όμως η πληροφορία- να έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης με νέα οικονομικά δεδομένα προς την πλευρά του Βραζιλιάνου, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Στον αντίποδα η ΠΑΕ ασχολείται με έναν ακόμη «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Βλάχος, με τον πρώην τεχνικό της ομάδας να επισκέπτεται μάλιστα τη Μυτιλήνη το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να βρει τη χρυσή τομή λύσης του συμβολαίου του με τους διοικούντες.

Ωστόσο ούτε από αυτήν την περίπτωση προκύπτει κάτι το συγκεκριμένο, που δείχνει πως τόσο ο Λεοζίνιο, όσο και ο Βλάχος θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται με την ΠΑΕ…

Για τον Λεοζίνιο έχουμε γράψει ξανά πως από την περασμένη εβδομάδα τα δεδομένα έχουν αλλάξει υπέρ της παραμονής του στην ομάδα.

Ο ίδιος απορρίπτοντας δελεαστική οικονομικά πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, έδειξε πως θέλει να μείνει στη Μυτιλήνη, ρίχνοντας τη γέφυρα προς την πλευρά της ΠΑΕ.

Με την ΠΑΕ που έχει οικονομικές εκκρεμότητες μαζί του από την προηγούμενη χρονιά, να φέρεται να έχει ξεκινήσει ξανά διαπραγματεύσεις μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι που να δείχνει πως κλείνει η υπόθεση θετικά ή αρνητικά.

Έχει ακόμα δρόμο...
Στον αντίποδα, αν για τον Λεοζίνιο έχει αλλάξει η στάση της διοίκησης, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Βαγγέλη Βλάχο που τυπικά παραμένει ως σήμερα προπονητής της Καλλονής.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ και ήρθε το Σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη για να συζητήσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Βλάχος φαίνεται πως έχει «καθίσει» στο συμβόλαιό του και ζητά την αποζημίωσή του για την απόλυσή του ουσιαστικά πριν το καλοκαίρι του 2016. Η Καλλονή από τη μεριά της, προσπαθεί να βρει μία συμβιβαστική λύση για να μην πληρώσει ουσιαστικά… δύο ετήσιους μισθούς για προπονητή στη νέα χρόνια, έχοντας καταλήξει απ’ ό,τι φαίνεται στον Θεοδωρίδη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Δύο μεταγραφές «στοιχήματα»
Στα μεταγραφικά, αν και δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση, η Καλλονή έχει συμφωνήσει σε όλα με δύο νεαρούς για τους οποίους έχει σχηματίσει καλή γνώμη στη χρονιά που μας πέρασε.

Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Δημήτρη Ουνγιαλίδη που φαίνεται πως εξαργυρώνει με μεταγραφή στη Superleague τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε πέρυσι με τη Ζάκυνθο στη Football League.

Ο νεαρός αμυντικός είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου το 1994 και αγωνίστηκε σε 25 ματς του επτανησιακού συλλόγου στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στην ΑΕΛΚ θα επιδιώξει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο νέο πρωτάθλημα της Superleague πίσω από τον Κρολ, ενώ αναμένεται αν υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Παράλληλα όμως η Καλλονή έχει συμφωνήσει σε όλα και με έναν ακόμη ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, τον 20χρονο Μιχάλη Χατζηδημητρίου.

Ο Έλληνας μέσος είναι γεννημένος στις 19 Μαΐου το 1995 και την τελευταία διετία έπαιξε στη Football League με τον Εθνικό Σερρών. Το 2013-2014 μέτρησε 26 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 25 ματς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey