Οι δύο πλευρές ρίχνουν γέφυρες μεταξύ τους, ενώ ο Βραζιλιάνος απέρριψε πρόταση μαμούθ από την Σαουδική Αραβία

Αγωνία για Λεοζίνιο!

26/06/2015 - 17:00

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Καλλονή και είναι θέμα χρόνου να σκάσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις για παίκτες με τους οποίους έχει επέλθει συμφωνία και μένουν μόνο τα τυπικά για να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας της Λέσβου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Καλλονή και είναι θέμα χρόνου να σκάσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις για παίκτες με τους οποίους έχει επέλθει συμφωνία και μένουν μόνο τα τυπικά για να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας της Λέσβου.

Ο Κρολ βρίσκεται στη Μυτιλήνη και σε αναζήτηση σπιτιού, ενώ τις τελευταίες ημέρες ο Προκόπης Καρτάλης και το τεχνικό επιτελείο θα επιχειρήσουν να κατασταλάξουν στις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις εξ αυτών που έχουν ξεχωρίσει και εκείνων που έχουν προτείνει διάφορα γραφεία μάνατζερ.

Ωστόσο η υπόθεση που βρίσκεται στην κορυφή τις τελευταίες ημέρες, ακούει στο όνομα Λεοζίνιο. Καθώς η παραμονή ή όχι του Βραζιλιάνου μέσου, θα δρομολογήσει σημαντικές αλλαγές στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τα δεδομένα είναι γνωστά για την υπόθεση του «Λεό». Ο Βραζιλιάνος θέλει να «δέσει» στη Μυτιλήνη όπου έπαιξε ομολογουμένως την καλύτερη μπάλα της καριέρας του, αλλά απαιτεί ταυτόχρονα τα χρήματα που του οφείλονται από την προηγούμενη σεζόν. Η εκκρεμότητα που υπάρχει εκ μέρους της ΠΑΕ, έχει «παγώσει» τον Βραζιλιάνο που το τελευταίο διάστημα μάλιστα έδειχνε πως ήδη ήταν φευγάτος.

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως μεταξύ των δύο πλευρών έπεσαν νέες γέφυρες και πως ξεκίνησε μία νέα διαπραγμάτευση για την ανανέωση της συνεργασίας.

Την εξέλιξη αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει εξάλλου και η είδηση της απόρριψης εκ μέρους του Βραζιλιάνου καλής πρότασης από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που του έδινε 400.000 ευρώ συμβόλαιο! Έτσι ο Λεοζίνιο έδειξε πως θέλει να μείνει στο νησί και στην Καλλονή και είναι σαφές πως πλέον είναι στο χέρι και της ΠΑΕ αλλά και του Βραζιλιάνου για να κάμψουν τις μεταξύ τους διαφωνίες και να τα βρουν.

Και ο Χουάνμα
Στο ίδιο πλαίσιο προβληματισμού εντάσσεται και η περίπτωση του Χουάνμα με τον Ισπανό να έχει δεχτεί κρούση από τη Σκωτία και να την… σκέφτεται.

Το ίδιο βέβαια σκέφτεται και η Καλλονή, που σε περίπτωση που αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη θα έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να κινηθεί καλύτερα στην αγορά, αν και θα έχει χάσει έναν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής χρονιάς.

Στην Ιταλία η προετοιμασία
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ η ημερομηνία έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία θα γίνει ξανά επί ιταλικού εδάφους. Πιο συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου η αποστολή της Καλλονής θα ταξιδέψει στο Κόγκολο της κωμόπολης Πέιο στην επαρχία Τρεντίνο στη Βόρεια Ιταλία.

Η επιστροφή της ομάδας στη βάση της έχει οριστεί για τις 31 Ιουλίου.

Στο διάστημα παρουσίας της Καλλονής στην Ιταλία, δεν αποκλείεται όπως και πέρυσι να πραγματοποιήσει και κάποιο σπουδαίο φιλικό με ομάδες της Serie A όπως πέρυσι με τις Νάπολι και Φιορεντίνα…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey