Δράσεις από το ΚΕΘΕΑ και τη Κινητή Μονάδα Λέσβου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

«Στάσου πλάι μου»

14/06/2021 - 10:18

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης  και η Νέα, Κινητή Μονάδα Λέσβου ΛΕΣΒΟΥ Περιφέρειας Β. Αιγαίου-μονάδες του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ- οργανώνουν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στο νησί της Λέσβου.

Κεντρικό μας μήνυμα «Στάσου Πλάι μου» αποτελεί την πίστη, ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, με κύριο σύμμαχο τη συμπαράσταση από τους συνανθρώπους τους.

Οι δράσεις:

  •  στις 25 Ιουνίου,ημέρα Παρασκευή Σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και ώρα 13:00-15:00 θα πραγματοποιηθεί webinar με θέμα " Ουσιοεξαρτήσεις και Covid-19: Ο ψυχοκοινωνικός αντίκτυπος στους χρήστες ουσιών εν καιρώ πανδημίας "
  • και το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης θα παρουσιάσει δράση με τίτλο: «Πρόγραμμα δευτερογενούς πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες με προβλήματα εθισμού στη Μυτιλήνη».
  • ΚΙΝΗΤΉ ΜΟΝΑΔΑ ΛΕΣΒΟΥ: από 22/06 έως 25/06/2021 ενημερωτικά περίπτερα με έντυπο υλικό σε απομακρυσμένες περιοχές του νησιού (Πλωμάρι, Πολιχνίτο, Καλλονή και Ίππειος) με αναμνηστικό στυλό.

Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις  έχουν στόχο την καταπολέμηση του στιγματισμού, της αποξένωσης και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Σύλλογο οικογένειας ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης.


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey