Μετά από δωρεά της οικογένειας Τρύφων – ΕΛΠΕΝ

Σε Μόρια, Πύργους Θερμής και Λουτρά απινιδωτές από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

13/05/2022 - 10:30

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σε συνεργασία με την Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης- Εθελοντική Διασωστική Ομάδα (Ε.Ο.Α.) θα πραγματοποιήσει παρουσίαση χρήσης απινιδωτή και γενικά θέματα Βασικής Υποστήριξης Ζωής, δεδομένου ότι με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου  εξασφαλίστηκαν τρεις αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές, για τους οποίους και ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Τρύφων – ΕΛΠΕΝ για την προσφορά τους. Αυτοί θα προσφερθούν στην Μόρια, στους Πύργους Θερμής και στα Λουτρά, όπου  σε κάθε μία όπως πιο πάνω περιοχές ,θα βρεθούν τα Μέλη της  Ε.Ο.Α. για την επίδειξη στους κατοίκους. Η σχετική επίδειξη θα γίνει την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 πρωινές ώρες και πιο συγκεκριμένα: Στη Μόρια ώρα 09.30 . Στους Πύργους Θερμής ώρα 09.30. Στα Λουτρά στις 12:00.

Παράλληλα στην Πλατεία Σαπφούς, στην Προκυμαία Μυτιλήνης την Δευτέρα 16 Μαΐου  και ώρα 11.00 τα Μέλη της Ε.Ο.Α. θα παρουσιάσουν επίσης την επίδειξη χρήσης του απινιδωτή και την θέση ασφαλείας (ανάνηψης) σε ένα θύμα.  Η προσέλευση είναι ελεύθερη σε όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Οι εν λόγω Δράσεις , εντάσσονται  στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. και συγκεκριμένα στον Στόχο 3 «Καλή Υγεία και Ευημερία», στον Στόχο 4 «Ποιοτική Εκπαίδευση» και στον Στόχο 17  «Συνεργασία για τους Στόχους», που σημαίνει ότι η Δράση θα κοινοποιηθεί από την επίσημη σελίδα του Ο.Η.Ε.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey