FOLLOW US

Υγεία

  • Το θερμό προχθεσινό επεισόδιό της με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Άννα Ζερβού, που ανέδειξε πρωτοσέλιδα το «Ε» ήταν η αφορμή
Παραιτήθηκε η Μαρία Ζερβού!

 

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του «Ε» που αποκάλυπτε το θερμό επεισόδιο μεταξύ της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Άννας Ζερβού και της αντιπροέδρου του συμβουλίου Μαρίας Ζερβού, με βαριές εκφράσεις εκ μέρους της πρώτης προς τη δεύτερη, η αντιπρόεδρος με δήλωσή της και στην ΕΡα Αιγαίου, υπέβαλλε την παραίτησή της. Καταδεικνύοντας πως στην διοίκηση του νοσοκομείου, υπάρχει πράγματι μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης και πολύ περισσότερο ουσιαστικής συνεργασίας. Με την διοικήτρια του «Βοστανείου», Άννα Ζερβού να μετρά επί των ημερών της, δύο ήδη παραιτήσεις αντιπροέδρων (που προέρχονται αμφότεροι από τον ίδιο πολιτικό χώρο με την διοικήτρια!), με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται…

Την παραίτησή της λοιπόν από τη θέση της αντιπροέδρου του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡα Αιγαίου η Μαρία Ζερβού, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε προχθές  όπου η διοικήτρια Άννα Ζερβού την... έδιωξε με απαράδεκτες εκφράσεις από  σύσκεψη που ή ίδια η Μαρία Ζερβού είχε προτείνει να γίνει, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που θα προκύψει στο νοσοκομείο για τους διαβητικούς,  από τη λήξη της σύμβασης με εξωτερική γιατρό.

Μετρά δύο στις δύο παραιτήσεις!

«Εδώ και έξι μήνες που ανέλαβα τα καθήκοντά μου στο νοσοκομείο ήθελα να βοηθήσω τους  συμπολίτες μου,  όμως δεν υπήρχε καμία συνεργασία με τη διοίκηση. Στο νοσοκομείο κατά πως φαίνεται δε χωράμε και οι δύο», είπε αρχικά η αντιπρόεδρος του νοσοκομείο συνεχίζοντας: «Έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω,  δε μου λείπει η ενασχόλησή μου με κάτι, απλά ήθελα να βοηθήσω γιατί μπορώ» κατέληξε η αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου η οποία θα αποστείλει την παραίτησή της στο Υπουργείο Υγείας.

Υπάρχει… θέμα

Στο άκουσμα της εξέλιξης αυτής, εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν έμειναν αμέτοχοι και σχολίασαν πως η Μαρία Ζερβού όλο το διάστημα της παρουσίας της στην θέση της αντιπροέδρου, λειτούργησε θετικά τόσο για την αντιμετώπιση προβλημάτων όσο και για την εικόνα του ιδρύματος προς τα έξω. Σε κάθε περίπτωση όμως και με δεδομένη την ιδιόρρυθμη λειτουργία της διοικήτριας του νοσοκομείου, με χαρακτηριστική την άρνησή της να έχει οποιαδήποτε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ενημέρωση, είναι σαφές πως εδώ και καιρό υπάρχει… «θέμα» στην διοίκηση που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά το Υπουργείο Υγείας. Εξάλλου επί ημερών της κ. Άννας Ζερβού, έχουν καταγραφεί ήδη δύο παραιτήσεις αντιπροέδρων, ακόμα κι αν αυτοί προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο με την διοικήτρια! Σε ένα νοσοκομείο που αυτή τη στιγμή, έχει ίσως τη μεγαλύτερη επιβάρυνση που μπορεί να έχει κάποιο περιφερειακό ίδρυμα, δεδομένου και του προσφυγικού, για να βγάζει προς τα έξω μία τέτοια προβληματική εικόνα διοίκησης.Είναι φανερό ότι η επιλογή της Α. Ζερβού δια διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης κάθε άλλο παρά επιτυχημένη κρίνεται και από τους ίδιους τους ...συντρόφους της, θεωρώντας ότι τους εκθέτει με τον τρόπο λειτουργίας της και την όλη συμπεριφορά της.Η παρουσία της Μ. Ζερβού ως αντιπροέδρου θα μπορούσε να αποκαταστήσει κάπως την εικόνα της διοίκησης, αλλά είναι φανερό ότι η διοικήτρια την τοποθέτηση αυτή δεν την είδε με καλό μάτι, προφανώς  την είδε ως «τοποτηρητή» και φρόντισε να την αναγκάσει σε παραίτηση, κάτι που τελικά κατάφερε. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί θέμα στο κυβερνών κόμμα στο νησί , επιλογή του οποίου ήταν η Μ. Ζερβού και ασφαλώς και στην πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας επιλογή του οποίου ήταν η Α. Ζερβού. Ποιές θα είναι οι περαιτέρω εξελίξεις και αν θα υπάρξουν θα δείξει ο χρόνος , όμως με δεδομένη την εικόνα αυτή δύσκολα θα στελεχωθεί η θέση του αντιπροέδρου, αφού το ...τρις εξ αμαρτείν είναι πλκέον πολύ βαρύ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
Ετικέτες
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top