Στην κλινική Covid και εμβολιασμένοι

Οι «κορονοαναστολές» και η παραίτηση Θεοδώρου

27/08/2021 - 15:08

Ρευστή η κατάσταση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με τους ασθενείς να μπαινοβγαίνουν στην κλινική Covid. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Αυγούστου νοσηλεύονταν 19 άτομα εκ των οποίων τα 3 είναι εμβολιασμένα, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείο Μυτιλήνης, Γιώργο Καμπούρη, ο οποίος τόνισε ότι μετά τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση η πορεία των εμβολιασμών παρουσιάζει μία ανοδική τάση στην Λέσβο.

Την ίδια στιγμή αγωνία προκαλεί το ενδεχόμενο αναστολής  των ανεμβολίαστων γιατρών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Ανάμεσα στους γιατρούς αυτούς είναι ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης και ο ογκολόγος Ηλίας Νικολαΐδης. Τέλος Αυγούστου θα γίνει γνωστό τι πρόκειται να γίνει με το ζήτημα με τον κ. Καμπούρη να δηλώνει: «Ουδείς αναντικατάστατος».

Παράλληλα ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι την ίδια περίοδο ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, Χρήστος Θεοδώρου, υπέβαλλε την παραίτησή του επικαλούμενος λόγους υγείας. Ωστόσο έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η πιεστική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Νοσοκομείο δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον κ. Θεοδώρου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey