Ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου με την συνδρομή της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας διοργανώνουν εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του Covid19

Οι καθηγητές Παιδιατρικής Δημήτρης Καφετζής και Πνευμονολογίας Στυλιανός Λουκίδης μιλούν για τα οφέλη του Εμβολιασμού [Vid]

27/11/2021 - 14:11 Ενημερώθηκε 29/11/2021 - 09:45

Μια πλήρως διαφωτιστική συνέντευξη για τον εμβολιασμό κατά του κορονοιού παραχώρησαν ο καθηγητής Παιδιατρικής - Λοιμωξιολόγος Δημήτρης Καφετζής και καθηγητής Πνευμονολογίας & πρόεδρος Πνευμολογικής Εταιρείας Στυλιανός Λουκίδης μαζί με τον Παναγιώτη Προβέτζα Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμολογική Εταιρεία με θέμα: Εμβολιασμός κατά του Covid -19. Προσπερνώντας τον φόβο και την παραπληροφόρηση.

Οι καθηγητές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τόνισαν το πόσο σημαντική είναι η θωράκιση της υγείας των πολιτών μέσω του εμβολιασμού από τον κορονοϊό, αλλά και πως αυτός μπορεί να συμβάλει στην προστασία από την εμφάνιση μεταλλάξεων του κορονοιού στην αγέλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey