Τα αποτελέσματα επίσκεψης Ροΐλου στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης

Έρχεται μόνιμος παιδίατρος σε Αγιάσο και Πολιχνίτο

11/06/2021 - 09:50 Ενημερώθηκε 11/06/2021 - 13:34

Κάλυψη του πολυδύναμου Ιατρείου Αγιάσου και του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου με μόνιμο παιδίατρο είναι το αποτέλεσμα από την επίσκεψη του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ , Χρήστου Ροΐλου στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης.

Η επίσκεψη έγινε την Πέμπτη 10 Ιουνίου και μαζί με τον Διοικητή ήταν και η συντονίστρια της επιτροπής λοιμώξεων της 2ης ΥΠΕ Παρασκευή Βάρδα, που επισκέφτηκαν το 1ο εμβολιαστικό κέντρο που εκτελείται το εμβόλιο της Pfizer και το 2ο εμβολιαστικό κέντρο που εκτελείται το εμβόλιο της Jonhson & Jonhson που υποστηρίζεται από το προσωπικό της 4ης ΥΠΕ.

Ο κ. Ροΐλος ενημερώθηκε για τα προβλήματα και έκανε γνωστό ότι το Σεπτέμβριο στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Ε.Σ.Υ. θα δοθούν λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης των Κέντρων Υγείας.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των ΚΥ και του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η κάλυψη με μόνιμο Παιδίατρο του πολυδύναμου ιατρείου Αγιάσου και του Κέντρου Υγείας Πολυχνίτου, όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του 1ο  Το.Π.Φ.Υ. Λέσβου, Ελένη Μακρή. «Έχουμε ενισχυθεί με όσους νοσηλευτές ζητήσαμε, οι οποίοι, όπως δήλωσε ο κ. Ροϊλος, θα μοριοδοτηθούν στην προκήρυξη για την ΠΦΥ. Με ταχεία διαδικασία προσελήφθηκε προσωπικό φύλαξης για 24ωρη κάλυψη» σημειώνει σε δήλωσή της προσθέτοντας ακολούθως: «Ευχαριστούμε τον διοικητή μας κ. Ροϊλο ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας για να ακούσει και να δώσει λύση στα προβλήματά μας, υπερσκελίζοντας την ιδιαιτερότητα της επικράτειας της 2ης ΥΠΕ όσον αφορά την νησιωτική γεωγραφία της και την διαφορετικότητα των μονάδων υγείας που καλείται να καλύψει».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey