Καμπούρης: «Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, πάντα με σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο»

Ένας χρόνος Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Βοστάνειο

08/09/2022 - 12:00 Ενημερώθηκε 08/09/2022 - 12:04

250 στεφανιογραφίες, 60 αγγειοπλαστικές, 2 περικαρδιοκεντήσεις, 5 πρωτογενείς αγγειοπλαστικές και μια επέμβαση αγγειοχειρουργικής φύσης πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης από τις 7 Σεπτεμβρίου 2021 έως σήμερα χάρη στην λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης, σε ανάρτησή του χαρακτηρίζει το γεγονός αυτό πάρα πολύ σημαντικό ενώ δεν παραλείπει να μνημονεύσει τα ονόματα όλων εκείνων τον ανθρώπων που στελεχώνουν το τμήμα.

Συγκεκριμένα η ομάδα αποτελείται από τους Βασίλη Κικίλια Ι Καρδιολόγο, Ειρήνη Μαυροθαλασίτη Ι Νοσηλεύτρια, Σπύρο Πατσέλη Ι Νοσηλευτή, Ιγνάτιο Ιντζιρτζή Ι Τεχνολόγο, Γεώργιο Κουδουνά Ι Τεχνολόγο, με επικεφαλής τον στρατιωτικό επεμβατικό καρδιολόγο Αναστάστιο Μίλκα.

«Η παραπάνω λειτουργία του στεφανιογράφου μας έχει ως αποτέλεσμα στην άμεση πρόσβαση των κατοίκων του νησιού μας, σε εξειδικευμένες, υψηλής σπουδαιότητας υπηρεσίες υγείας, στη μείωση της ταλαιπωρίας και την εξάλειψη της οικονομικής επιβάρυνσης μετακίνησης των ασθενών εκτός Λέσβου, καθώς και στη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας και σιγουριάς στον πληθυσμό της νήσου» σημειώνει ο κ. Καμπούρης ολοκληρώνοντας: «Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, με τον αδιάκοπο αγώνα όλων των εργαζόμενων που υπηρετούν το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο, και έτσι δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες παροχής υπηρεσιών Υγείας στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα, που όλοι θέλουμε στο ακριτικό νησί μας! Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας μας για τον υψηλό επαγγελματισμό τους και την προσφορά τους!».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey