Την ημέρα της Πανελλαδικής Απεργίας για την Τραγωδία στα Τέμπη

Εκπαίδευση εργαζομένων του Νοσοκομείου

14/03/2023 - 11:00

Στις 16 Μαρτίου 2023 ημέρα Πέμπτη - ημέρα της πανελλαδικής απεργίας για την τραγωδία στα Τέμπη-  και από ώρα 10π.μ., στο πλαίσιο εκπαίδευσης των εργαζομένων (ιατρικού – νοσηλευτικού – διοικητικού – λοιπού προσωπικού) στην επιτυχή αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων που τυχόν προκύψουν (σεισμός – πυρκαγιά κ.λ.π), θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, υπό την εποπτεία του ΕΚΑΒ- ΚΕΠΥ του Υπουργείου Υγείας, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Στρατιωτικής Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ και της ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. .

«Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε χώρους του κτιρίου Ν2 (Μαιευτικό), στον προαύλιο χώρο αυτού και στο παραπλήσιο πάρκινγκ.

Ενημερώνουμε τους πολίτες και κυρίως όσους χρήζουν λήψης υπηρεσιών υγείας, ότι το νοσοκομείο  την ημέρα εκείνη θα λειτουργεί κανονικά, όμως από την προηγούμενη ημέρα (Τετάρτη 15.3.2023) θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση στάθμευσης στους εξωτερικούς χώρους του, οι οποίοι θα σηματοδοτηθούν κατάλληλα με ταυτόχρονη παρουσία εξουσιοδοτημένου προσωπικού. Τα παραπάνω μέτρα είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε άλλα καίρια τμήματα, καθώς και για την είσοδο – έξοδο των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey