Από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών οργάνων σώματος Μυτιλήνης

Δράση εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για να στηριχθεί ένα αγοράκι 16 μηνών

15/07/2021 - 16:02

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών οργάνων σώματος Μυτιλήνης (ΣΕΑΜ) διοργανώνει έκτακτη δράση προς αναζήτηση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών με αφορμή την νοσηλεία ενός μικρού αγοριού(16 μηνών) από το νησί της Λέσβου σε ογκολογική μονάδα της Αθήνας. «Καλούμε τους συμπολίτες μας ηλικίας 18-45 ετών να προσφέρουν ελπίδα και Ζωή δίνοντας δείγμα στοματικού επιχρίσματος» αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ακολούθως: «Μακάρι η νοσηλεία του μικρούλη συντοπίτη μας να γίνει αφορμή για την ευαισθητοποίηση και αυτή τη φορά του πληθυσμού μας προς την/τον κάθε άγνωστο ασθενή ανά την υφήλιο. Ευχή μας η νοσηλεία του δικού μας αγοριού, αλλά και κάθε παιδιού να αποτελεί ένα άσχημο όνειρο για την μετέπειτα ζωή του!».

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων εξαιτίας της πανδημίας θα δίνετε σε κάθε εθελοντή προσωπικό κιτ εγγραφής (αίτηση και σετ 2 μπατονέτες) προκειμένου να γίνει προσωπικά η λήψη του στοματικού επιχρίσματος από τον καθένα.

Υποστηρικτές της δράσης

Η δράση θα γίνει στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης από την Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι και από τις 7:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.

Υποστηρικτές στη δράση είναι : ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν.ΛΕΣΒΟΥ -  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ -  ΤΕ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ν.ΛΕΣΒΟΥ -

ΤΕ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ν.ΛΕΣΒΟΥ - ΟΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - Α ΒΑΘΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ν.ΛΕΣΒΟΥ - Β ΒΑΘΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ν.ΛΕΣΒΟΥ - ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ, ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ «ΑΣΠΙΔΑ» - ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ/ΛΗΜΝΟΥ/ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ-ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Σημειώνεται ότι οι εθελοντές που  είχαν εγγραφεί παλαιότερα στο παγκόσμιο αρχείο εθελοντών δοτών δεν χρειάζεται να επαναλάβουν τη διαδικασία, καθώς τα στοιχεία τους παραμένουν.


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey