Ευχαριστώ Καμπούρη σε Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, Στέλλα Γιουρούκη και GRIECHENLANDHILFE

Δωρεές στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

16/05/2022 - 12:00

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσφορά προς το Νοσοκομείο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, της Στέλλας Γιουρούκη και της  GRIECHENLANDHILFE.

Ο  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ προσέφερε 1 Παλμικό οξύμετρο, 2 αναπνευστήρες ενηλίκων- παίδων που υποστηρίζουν τους ασθενείς με αναπνευστική ανεπάρκεια, για την ΜΕΘ, 1 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, για την ΜΕΘ, 1 βίντεο λαρυγγοσκόπιο για την ΜΕΘ για την διευκόλυνση της διασωλήνωσης των ασθενών.

Η ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ προσέφερε 1 μηχάνημα εκγύμνασης ποδιών και χεριών για το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) Λέσβου αρμοδιότητας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Η GRIECHENLANDHILFE προσέφερε 1 σύστημα κεντρικής παρακολούθησης καρδιακής λειτουργίας καθώς και 1779 τμχ διάφορα αναλώσιμα υγειονομικά υλικά (ποδιές, στολές υψηλής προστασίας, γάντια, μάσκες).

«Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν ότι η συνεργασία μεταξύ των φορέων αποτελεί ενισχυτικό παράγοντα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους του νησιού μας τις οποίες και οφείλουμε» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey