Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ε.Ο.Δ.Υ.

Διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων στη Λέσβο

07/03/2021 - 20:14

Διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων που εντοπίζονται στη Λέσβο, την Κυριακή 7 Μαρτίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Συγκεκριμένα τα κρούσματα που εντοπίζονται στο νησί σύμφωνα με την γεωγραφική καταγωγή είναι 10.

Στην Αττική καταγράφεται η πληθώρα από τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ.

Για μια ακόμη ημέρα, η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας καταγράφει περισσότερα από τα μισά νέα κρούσματα κορωνοϊού σε μία ημέρα.

Το κέντρο της Αθήνας παραμένει σε τριψήφιο αριθμό περιστατικών κορωνοϊού, με 162 μολύνσεις, ενώ 82 κρούσματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και 81 στον Πειραιά.

Πώς κατανέμονται τα κρούσματα κορωνοϊού

Από το σύνολο των 1.142 νέων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη χώρα 9 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Η κατανομή των 1.133 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα παρουσιάζεται στον κατωτέρω πίνακα:

 

Όπως βλέπετε στον πίνακα του ΕΟΔΥ, 130 κρούσματα κορωνοϊού καταγράφει σήμερα η Θεσσαλονίκη, 35 η Αχαΐα, 23 η Κόρινθος, 24 η Λάρισα και 25 η περιφέρεια Ηρακλείου Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν περίπου 22.000 τεστ, λιγότερα δηλαδή από τα μισά όσων διενεργούνται συνήθως στην επικράτεια τις καθημερινές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey