Σε ΠΕΔΥ, Κέντρα Υγείας και Νοσοκομείο

Μόνιμες προσλήψεις στην υγεία

23/01/2017 - 14:28

Εκδόθηκε η προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ, που αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (1.666), θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Εκδόθηκε η προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ, που αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (1.666), θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την προκήρυξη, ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, λήγει με την πάροδο της 6ης Φεβρουαρίου 2017, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

 

Στο νομό Λέσβου

Για το ΠΕΔΥ Μυτιλήνης είναι δύο θέσεις: ΤΕ Ιατρικών εργαστηρίων και ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας. Για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης δύο θέσεις ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας και δύο θέσεις ΔΕ Βοηθών Εργαστηρίων. Στο Κέντρο Υγείας Άντισσας, δύο θέσεις ΥΕ καθαριστών και μία θέση ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας. Στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου μία θέση ΔΣ Βοηθών Εργαστηρίων. Στο Νοσοκομείο της Λήμνου μία θέση ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας και μία θέση ΥΕ βοηθητικού προσωπικού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey