Το Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών

11/07/2016 - 14:55

Περίπου 90 συμμετοχές κατεγράφησαν στο 3ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο, που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στις 2 και 3 Ιουλίου, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Περίπου 90 συμμετοχές κατεγράφησαν στο 3ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο, που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στις 2 και 3 Ιουλίου, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό συμμετείχαν 11 καθηγητές της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, με πρόεδρο Επιστημονικής Επιτροπής τον συντοπίτη μας, Βύρωνα Δρούκα.

Στήριξαν το συνέδριο με την παρουσία τους: ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Αθαν. Κατσίκης, ο πρόεδρος Ο.Σ. Αττικής, Αθαν. Υφαντής, ο πρόεδρος Ο.Σ. Πειραιώς, Μαρ. Μενενάκου, ο πρόεδρος Ο.Σ. Κομοτηνής, Βασ. Τσιανίδης, δύο αντιπρόεδροι της Ε.Ο.Ο. και ένα μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο., ο Παν. Μωραΐτης, όπως επίσης και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη F.D.I. (Διεθνή Οδοντιατρική Ομοσπονδία), Γεωργ. Τσιόγκας.

 

Και βράβευση

«Ήταν μεγάλη η τιμή να παρευρίσκονται στο συνέδριο οι συνδιοργανωτές μας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Χρ. Αργυρίου», λέει η διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λέσβου, «όπως και η εκπρόσωπος του Δήμου, η αντιδήμαρχος Αν. Αντωνέλλη», η οποία βράβευσε τον Σύλλογο για την κοινωνική του προσφορά στη λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου του Δήμου με την απονομή Τιμητικού Διπλώματος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey