Και ο Δήμος Ανδρεάδης εκπρόσωπος των γιατρών στη Διοίκηση του Βοστανείου

Σάρωσε και επανεξελέγη η Γέραλη

04/03/2016 - 01:47

Μεγάλη ήταν και η προσέλευση των ψηφοφόρων από τις 7 το πρωί που ξεκίνησε η διαδικασία έως τις 4 το απόγευμα, ενώ μία ώρα αργότερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα που δίνουν 75% ποσοστό νίκης στη Μαρία Γέραλη

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 294 εμπιστεύτηκαν τη Μαρία Γέραλη, την Πέμπτη στην κάλπη της Λέσβου και της Λήμνου και την εξέλεξαν ξανά εκπρόσωπο των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Μεγάλη ήταν και η προσέλευση των ψηφοφόρων από τις 7 το πρωί που ξεκίνησε η διαδικασία έως τις 4 το απόγευμα, ενώ μία ώρα αργότερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα που δίνουν 75% ποσοστό νίκης στη Μαρία Γέραλη. Ο Στρατής Σαμαράς, γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου έλαβε 75 ψήφους και ο Χαράλαμπος Χατζηλάμπρου (από το ΠΑΜΕ) 22 ψήφους.

Έλαβαν:

1. Μαρία Γέραλη: ΜΥΤΙΛΗΝΗ 251 + ΛΗΜΝΟΣ 43 = 294 ψήφοι

2. Ευστράτιος Σαμαράς: ΜΥΤΙΛΗΝΗ 69 + ΛΗΜΝΟΣ 6 = 75 ψήφοι

3. Χαράλαμπος Χατζηλάμπρου: ΜΥΤΙΛΗΝΗ 16 + ΛΗΜΝΟΣ 6 = 22 ψήφοι.

Στους συναδέλφους της, η Μ. Γέραλη που βρίσκεται για 20ηχρονιά πλέον στη θέση της εκπροσώπου των εργαζομένων, τονίζει:

«Μετά και από αυτήν την εκλογική μάχη, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους από τη Μυτιλήνη, τη Λήμνο και το Κ.Ε.Φ.Ι.Α.Π., που συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα όλους εσάς που μου κάνατε την τιμή να με προτιμήσετε. 

Θέλω να σας πω, ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας σε όποιο πρόβλημά σας και πως θα είμαι όπως πάντα η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων, στο Δ.Σ. των Νοσοκομείων μας. Να ξέρετε, πως όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσω να έχω άμεση επαφή με κάθε έναν και κάθε μία από εσάς προσωπικά, για να σας ακούω και να σας ενημερώνω για όλα τα θέματα - αιτήματά σας, που σας απασχολούν. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος μου, ως εκλεγμένη εκπρόσωπός σας από τη βάση.
Θέλω ακόμη να συγχαρώ τον Ιατρό κ. Δήμο Ανδρεάδη για την εκλογή του ως εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ., να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του αυτά καθήκοντα και να του θέσω τον εαυτό μου στη διάθεσή του, για μια καλή συνεργασία προς όφελος ΟΛΩΝ των εργαζομένων των Νοσοκομείων μας. Επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στον φίλο μου Ιατρό κ. Στρατή Σπυριάδη και να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη συνεργασία που είχαμε τόσα χρόνια αλλά και για τη φιλία του.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και σας αγαπώ πολύ.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey