Μετά από έξι μήνες, «επιτέλους» λέει ο Β. Μουζάλας

Διοικητικό Συμβούλιο στο Βοστάνειο!

23/04/2014 - 16:36

Ορίστηκε μετά από αναμονή έξι μηνών, νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Ορίστηκε μετά από αναμονή έξι μηνών, νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Με το υπ’ αριθμ. 21544/13/16-1-2014 έγγραφο, σχετικά με την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Λήμνου, αρμοδιότητας 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, ο υπουργός Υγείας όρισε πρόεδρο τον Βασίλη Μουζάλα, κοινό διοικητή των νοσοκομείων.

Αναπληρώτρια διοικήτρια ορίστηκε η Ισμήνη Λυμπέρη, πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον έμπορο Στρατή Γόμο. Ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Στρατής Αρώνης, ορίστηκε αντιπρόεδρος με αναπληρωτή τον Γιάννη Αμπουλό, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο.

Ο ιατρός, διευθυντής του Αναισθησιολογικού Τμήματος, Στρατής Σπυριάδης, ορίστηκε εκπρόσωπος των ιατρών που υπηρετούν στα διασυνδεόμενα νοσοκομεία (ως μοναδικός υποψήφιος, χωρίς αναπληρωτή). Εκπρόσωπος του λοιπού προσωπικού των διασυνδεόμενων νοσοκομείων, πλην ιατρών, ορίστηκε η υπάλληλος κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με βαθμό Β΄, η Μαρία Γέραλη, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Σαλταμάρα, υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής.

Ο Β. Μουζάλας δήλωσε σχετικά στο «Ε»: «Είναι μια απόφαση που περιμέναμε εδώ και καιρό από το Υπουργείο Υγείας και ευελπιστούμε ότι τώρα πια θα ξεπεραστούν πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια, τα οποία προέκυπταν από τον μη ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey