Με πρωτοβουλία τού ΠΕΚ και του Ν.Τ. τής ΑΔΕΔΥ

Σύσκεψη για την υγεία την Παρασκευή

06/03/2014 - 15:30

Νέα σύσκεψη για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου της Μυτιλήνης, στην οδό Κομνηνάκη 43, με πρωτοβουλία του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Νέα σύσκεψη για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου της Μυτιλήνης, στην οδό Κομνηνάκη 43, με πρωτοβουλία του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Η σύσκεψη πραγματοποιείται μια εβδομάδα μετά το επιτυχημένο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην πόλη της Μυτιλήνης. Αφορμή για τη σύσκεψη αποτελεί το νέο χαράτσι των πέντε ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΕΚ αναφέρει: «Όπως λέει κι ο λαός μας, “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”. Αποδείχτηκε αυτό που τα συνδικάτα και οι λαϊκοί φορείς φώναζαν σ’ όλους τους τόνους, ότι κυβέρνηση και Ε.Ε. μάς φορτώνουν ψέματα, για να περάσουν τη διάλυση της όποιας δημόσιας υγείας όσο πιο ανώδυνα μπορούν και για να μας φορτώνουν νέα χαράτσια.»

Το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ από την πλευρά του σημειώνει: «Οι νέοι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι έχουμε πληρώσει μέχρι σήμερα, είναι καιρός την κρίση να πληρώσουν αυτοί που μέχρι σήμερα κέρδιζαν και κερδίζουν. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο! Τέρμα στα χαράτσια και τη φοροληστεία των φτωχομεσαίων.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey