Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλονής και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ζαφειρίου

Για την υποβάθμιση του ΙΚΑ Καλλονής

18/02/2014 - 14:26

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Καλλονής σε γραφείο κοινωνικής ασφάλισης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Καλλονής σε γραφείο κοινωνικής ασφάλισης.

Σε επιστολή που έστειλε στον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και το διοικητή τού ΙΚΑ, Ροβέρδο Σπυρόπουλο, αναφέρει πως είναι μια μεγάλη αδικία που συντελείται σε βάρος των εργαζομένων, των ασφαλισμένων, των ανέργων και των συνταξιούχων της περιοχής.

Αντίστοιχη επιστολή απέστειλε ο αντιδήμαρχος Καλλονής, Δημήτρης Ζαφειρίου. Μεταξύ άλλων σημειώνει πως το παράρτημα του ΙΚΑ Καλλονής έχει περιοχή ευθύνης που ξεκινάει από το Σίγρι και φτάνει μέχρι το βορειοανατολικό άκρο στη Σκάλα Σκαμνιάς και έως την Αχλαδερή της περιοχής Κόλπου Καλλονής.

Οι παραπάνω περιοχές αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των τουριστικών προορισμών όλης της Λέσβου. Με υπηρεσιακό δυναμικό πέντε υπαλλήλων πρόθυμων και εξυπηρετικών, κατορθώνει να φέρει σε πέρας και να εξυπηρετεί κατά γενική ομολογία τις Παροχές, τα Έσοδα (κοινές επιχειρήσεις και οικοδομές), το Μητρώο και τμήμα του Τομέα Συντάξεων.

«Η υποβάθμισή του σε γραφείο κοινωνικής ασφάλισης που θα λειτουργεί με ένα ή δύο υπαλλήλους, δε θα λύσει αλλά θα δημιουργήσει προβλήματα. Πέραν αυτού, η μεταφορά του προσωπικού και του αρχείου στη Μυτιλήνη θα απαιτήσει πολύ περισσότερα χρήματα για τη στέγασή τους», καταλήγει ο κ. Ζαφειρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey