Crystal healing στο Κέντρο Ομορφιάς και Ευεξίας «Κωνσταντίνα»

Τι είναι κρυσταλλοθεραπεία;

13/02/2014 - 16:40

Είναι μια μέθοδος με αρχαία παράδοση, που έχει σκοπό να απαλύνει τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες.

Είναι μια μέθοδος με αρχαία παράδοση, που έχει σκοπό να απαλύνει τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες.

Οι κρύσταλλοι καθαρίζουν την αύρα από αρνητικές σκεπτομορφές και βοηθούν τον δέκτη να επανασυνδεθεί με την πηγή της αγάπης, της αλήθειας και της δύναμης μέσα του ώστε να κάνει τις επιθυμητές αλλαγές, να συγχωρήσει, να αγαπήσει και να αποδεχτεί τον εαυτό του.

Πώς λειτουργεί;

Το ανθρώπινο σώμα παράγει ένα γενικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω του ενώ το κάθε όργανο παράγει την δική του ιδιαίτερη ακτινοβολία. Αυτές οι ακτινοβολίες, οι αρμονικές συχνότητες που παράγει το σώμα και τα όργανά του, δεν είναι σταθερές. Όταν ο άνθρωπος είναι άρρωστος, όταν κάποιο όργανο ή σύστημα πάσχει, οι ταλαντώσεις αλλάζουν.

Όταν η υγεία διαταράσσεται, και η ηλεκτρομαγνητική ισορροπία μέσα και έξω από το σώμα διαταράσσεται.

Οι κρύσταλλοι όμως είναι από τα πιο σταθερά στοιχεία που υπάρχουν στο ορυκτό βασίλειο. Οι δικές τους ταλαντώσεις δεν αλλάζουν, είναι σταθερές, γι’ αυτό και μπορούν να επιδράσουν πάνω στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του ανθρώπινου σώματος και να διευκολύνουν τις διαδικασίες της ίασης.

Έτσι οι κρύσταλλοι με την σταθερή συχνότητά τους, σταθεροποιούν τη λειτουργία των οργάνων και την εξισορροπούν με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα λειτουργίας.

Οι κρύσταλλοι έχουν πολύ υψηλή ακτινοβολία και λειτουργούν ως συλλέκτες, μετασχηματιστές, ενισχυτές και πυκνωτές φωτός και ενέργειας.

Πώς εφαρμόζεται;

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι η τεχνική κατά την οποία τοποθετώντας κρυστάλλους, μεμονωμένους ή σε σχηματισμούς, γύρω ή πάνω στο σώμα, ή σε διάφορα όργανα που δυσλειτουργούν, βοηθούμε στην ενεργειακή αποκατάσταση της λειτουργίας τους και επομένως στην αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου.

Οι κρύσταλλοι είναι δυναμικά εργαλεία του φωτός στα χέρια ενός ισορροπημένου πρακτικού θεραπευτή, που τους χειρίζεται με γνώση, αγάπη και σεβασμό.

Τέλος, η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η πιεσοθεραπεία, η ρεφλεξολογία και η υπνοθεραπεία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey