Και εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

05/02/2014 - 15:04

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης βρισκόταν, χτες το μεσημέρι, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων Κώστας Μπάζος.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης βρισκόταν, χτες το μεσημέρι, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων Κώστας Μπάζος, προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζομένους για τις αλλαγές που θα φέρει η εφαρμογή του σχεδίου νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Αυτό που διατυπώθηκε από το συνδικαλιστικό εκπρόσωπο, ο οποίος είναι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι ότι επιχειρείται η κατάργηση κάθε μορφής κοινωνικής πρόνοιας.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι γίνονται περικοπές στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία των ιδρυμάτων.

Στα πλαίσια των επικείμενων αλλαγών και της ψήφισης του νομοσχεδίου αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στη Βουλή, κλήθηκαν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν την ίδια μέρα στην πανυγειονομική απεργία που πρόκειται να γίνει και την οποία έχουν προκηρύξει οι ομοσπονδίες των γιατρών και άλλων εργαζόμενων στο χώρο της Υγείας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey