Ο Μουζάλας στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο

21/11/2013 - 15:08

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Βασίλη Μουζάλα, σε δομές υγείας που υπάγονται στο ίδρυμα. Στο πλαίσιο αυτό, επισκέφτηκε χτες το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο του Νοσοκομείου, που βρίσκεται στην οδό Αλκαίου 29 στη Μυτιλήνη.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Βασίλη Μουζάλα, σε δομές υγείας που υπάγονται στο ίδρυμα. Στο πλαίσιο αυτό, επισκέφτηκε χτες το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο του Νοσοκομείου, που βρίσκεται στην οδό Αλκαίου 29 στη Μυτιλήνη. Ο ίδιος χαρακτήρισε «πραγματικό διαμάντι» το συγκεκριμένο Κέντρο, την ύπαρξη του οποίου δεν είναι πάρα πολλοί αυτοί που τη γνωρίζουν.

Στο Κέντρο, που λειτουργεί από το 2008, μπορούν να απευθύνονται οι γονείς που διαπιστώνουν ότι τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, αφού προηγουμένως υποβάλουν σχετική αίτηση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Το Κέντρο στελεχώνεται από κοινωνικό λειτουργό, παιδοψυχολόγο, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο και λογοθεραπευτή. Η ομάδα αυτή φροντίζει να λύσει, αφού προηγουμένως τα καταγράψει, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε παιδί ηλικίας έως και 18 χρόνων. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι ασφαλισμένοι δεν πληρώνουν πέραν των πέντε ευρώ για τις υπηρεσίες υγείας που τους παρέχονται.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey