Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, ειδικά για τους κατοίκους της Λέσβου!

15/11/2013 - 18:20

Το «Medisystem» είναι περισσότερο από ένα απλό ασφαλιστικό πρόγραμμα. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που φροντίζει την υγεία σας σε κάθε τομέα: στην πρόληψη, στη διάγνωση, στη θεραπεία.

Το «Medisystem» είναι περισσότερο από ένα απλό ασφαλιστικό πρόγραμμα. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που φροντίζει την υγεία σας σε κάθε τομέα: στην πρόληψη, στη διάγνωση, στη θεραπεία. Το Δίκτυο Υγείας «Medisystem» καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα για τη Λέσβο παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υγείας, που καλύπτει από ένα απλό περιστατικό έως μια σοβαρή ασθένεια. Περιλαμβάνει τη μεταφορά με ασθενοφόρο ή την αερομεταφορά με τα ελικόπτερα και αεροσκάφη ιδιόκτητου στόλου του ομίλου, και παρέχει την πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη σε συνεργασία με συμβεβλημένους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα σε Μυτιλήνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και διάφορα κέντρα του εξωτερικού (Αμερική).

Δίκτυο ιατρών

Το «Medisystem» συνεργάζεται με περισσότερους από 1.200 ιατρούς πανελλαδικά. Έμπειροι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, είναι κοντά σας και σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης τόσο στη Λέσβο όσο και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα «Medisystem Dynamic» περιλαμβάνει επιπλέον υπηρεσίες εναλλακτικής ιατρικής, με επισκέψεις σε ομοιοπαθητικούς ιατρούς και βελονιστές. Οι επισκέψεις στους ιατρούς του Δικτύου Υγείας είναι χωρίς καμία δική σας χρέωση. Ο ετήσιος αριθμός των επισκέψεων που δικαιούστε, εξαρτάται από το πρόγραμμα «Medisystem» που θα επιλέξετε.

Δίκτυο διαγνωστικών κέντρων

Στο σύστημα υγείας «Medisystem», έχουν ενταχθεί 225 υπερσύγχρονα διαγνωστικά κέντρα της χώρας μας. Είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν γρήγορα, άνετα και αξιόπιστα, για οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση συστήσει ο ιατρός του Δικτύου Υγείας.

Νοσηλευτικά ιδρύματα

Σε περίπτωση που χρειαστείτε νοσηλεία, έχετε στη διάθεσή σας τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα Αθηνών και Θεσσαλονίκης, την πρότυπη κλινική Ημερήσιας Νοσηλείας του Ομίλου «Interamerican» (Αθηναϊκή Mediclinic) καθώς και όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Το «Medisystem» καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας και τις αμοιβές ιατρών σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα, ιδιωτικό και δημόσιο, της Ελλάδας και του εξωτερικού.

«Γραμμή Υγείας 1010»

Στην καρδιά του Δικτύου Υγείας, «χτυπάει» η τηλεφωνική «Γραμμή Υγείας 1010», ένας αξιόπιστος σύμβουλος που συντονίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας άμεσα και αποτελεσματικά. Σας φροντίζει για οτιδήποτε σας συμβεί, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Οι άνθρωποι του Συντονιστικού Κέντρου της «Interamerican», σας προσφέρουν απλές ιατρικές συμβουλές, οδηγίες για πρώτες βοήθειες και πληροφορίες για τους ιατρούς, τα διαγνωστικά κέντρα και τα νοσοκομεία του Δικτύου Υγείας.

Άμεση ιατρική βοήθεια

Μια μοναδική παροχή σε όλους τους ασφαλισμένους του «Medisystem». Στις δύσκολες στιγμές ενός ατυχήματος ή προβλήματος υγείας, μακριά από το σπίτι σας, η «Interamerican» βρίσκεται δίπλα σας. Μέσω της «Γραμμής Υγείας 1010», συντονίζει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών βοήθειας και την υγειονομική μεταφορά σας, με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας, στην Π. Κουντουριώτου 87, 1ος όροφος (πλησίον Εφορίας), Μυτιλήνη, τηλ. 22510 20053, κιν. 6932-445007.

Πηγή: View υγεία

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey