Ψυχολόγος στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου

21/02/2013 - 16:15

Στελεχώθηκε και με ψυχολόγο το Ιατροκοινωνικό Κέντρου του Δήμου Λέσβου, προκειμένου να υποστηριχθούν ψυχολογικά άποροι και ανασφάλιστοι ιδιώτες που έχουν ανάγκη.

Στελεχώθηκε και με ψυχολόγο το Ιατροκοινωνικό Κέντρου του Δήμου Λέσβου, προκειμένου να υποστηριχθούν ψυχολογικά άποροι και ανασφάλιστοι ιδιώτες που έχουν ανάγκη.

Η στελέχωση του Κέντρου με ψυχολόγο αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης να καλύψει όλες τις απαιτούμενες ειδικότητες χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Αναστασία Αντωνέλλη, σε δήλωσή της στο «Ε» σημείωσε πως «το Ιατροκοινωνικό Κέντρο σε δύο μήνες θα συμπληρώσει δύο μήνες λειτουργίας και είναι περισσότερο έτοιμο από ποτέ για να παρέχει τις υπηρεσίες σε άπορους και ανασφάλιστους». Προσέθεσε ακόμη ότι το Ιατροκοινωνικό Κέντρο είναι από τα ελάχιστα, σε σχέση με άλλα σε όλη την επικράτεια, που λειτουργεί έχοντας στη διάθεσή του καρδιολόγο, παθολόγο, οφθαλμίατρο, γυναικολόγο, ουρολόγο, δερματολόγο, ακτινολόγο, μικροβιολόγο, ψυχίατρο, ορθοπαιδικό, παιδίατρο, καθαρολόγο και οδοντίατρο. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν χορήγησης φαρμάκων, μέσω επιδοτούμενου προγράμματος από το ΕΣΠΑ, από ειδικευμένους φαρμακοποιούς κατόπιν ιατρικής συνταγής.

Το Ιατροκοινωνικό Κέντρο βρίσκεται στην οδό Κυδωνιών 39 στη Μυτιλήνη και οι πολίτες που περιλαμβάνονται στις κατηγορίες των απόρων και των ανασφάλιστων, μπορούν να κλείνουν ραντεβού καθημερινά στο τηλέφωνο 22510 43183.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey