Συνεχίζουν οι Φίλοι της Μητρόπολης

23/06/2012 - 13:37

Σε συνέχεια των δράσεών του, το Σωματείο «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» στέλνει γιατρούς το προσεχές Σάββατο 30 Ιουνίου, στο Μεσαγρό.

Σε συνέχεια των δράσεών του, το Σωματείο «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» στέλνει γιατρούς το προσεχές Σάββατο 30 Ιουνίου, στο Μεσαγρό, το Σκόπελο και το Πέραμα - Πύργους Περάματος, οι οποίοι θα εξετάσουν δωρεάν τους κατοίκους.

Το Σωματείο των Φίλων της Μητρόπολης Μυτιλήνης, με πλούσια δράση, συνεχίζει να προσφέρει τη βοήθειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές σε συμπολίτες μας. Οι ανάγκες για εξέταση στα κατά τόπους χωριά μεταφέρονται από τους ιερείς, στους αρμοδίους στα κεντρικά της Μητρόπολης Μυτιλήνης, οι οποίοι αναλόγως προγραμματίζουν δωρεάν εξετάσεις με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα στην εν λόγω αποστολή, θα συμμετέχουν ο κ. Ασημακόπουλος, χειρουργός μαστολόγος, η καθηγήτρια πανεπιστημίου κ. Βουτσά, κυτταρολόγος, και η καθηγήτρια πανεπιστημίου κ. Γιέμου, παιδίατρος. Σε Μεσαγρό και Σκόπελο, η εξέταση θα γίνει από τις 09:30 μέχρι τις 12 και στο Πέραμα - Πύργους Περάματος από τις 12:30 μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι, στους χώρους των αγροτικών ιατρείων της κάθε περιοχής.

Όσοι ενδιαφέρονται να εξεταστούν δωρεάν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους κατά τόπους αγροτικούς ιατρούς και στους ιερείς, ή να επικοινωνήσουν με την κ. Κατερίνα Πολυχρονοπούλου στο 6944-395659, ή με το Γραφείο του Σωματείου στο 22510 22654.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey