Καθημερινά θα λειτουργεί το Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Λέσβου

Προσλήφθηκε νοσηλεύτρια

21/06/2012 - 14:55

Καθημερινά θα λειτουργεί από σήμερα το Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Λέσβου, ούτως ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους ανασφάλιστους και άπορους συνδημότες μας ασθενείς που έχουν ανάγκη από πρωτοβάθμια παροχή υγείας.

Καθημερινά θα λειτουργεί από σήμερα το Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Λέσβου, ούτως ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους ανασφάλιστους και άπορους συνδημότες μας ασθενείς που έχουν ανάγκη από πρωτοβάθμια παροχή υγείας. Όπως είχε τονίσει στο «Ε» πριν από λίγο καιρό η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, στις άμεσες προτεραιότητες του Κέντρου ήταν να καλυφθεί μέσα από τις θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας, μια θέση νοσηλευτή που θα καλύπτει επείγοντα περιστατικά, τραυματισμούς κ.λπ..

Από τις προσλήψεις που έγιναν μέσω της «Ηλιακτίδας», διορίστηκε και μια νοσηλεύτρια στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο, η οποία θα αναλαμβάνει να κάνει μετρήσεις πίεσης και σακχάρου, ενέσεις, περιποίηση τραυματισμών κ.λπ., στους άπορους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη νοσηλευτικής φροντίδας. Το Κέντρο, που βρίσκεται στο Συνοικισμό Μυτιλήνης, Κυδωνιών 39, θα λειτουργεί από σήμερα και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ. Σε περίπτωση που κάποιος ασθενής θέλει να εξεταστεί από γιατρό παθολόγο και ψυχίατρο, πρέπει προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού στο τηλέφωνο 22510 43183.

Παράλληλα, οι άποροι συμπολίτες μας θα μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά από το Ιατροκοινωνικό Κέντρο τα δελτία δωρεάν επισκέψεων σε ιδιώτες εθελοντές γιατρούς, ώστε να εξετάζονται χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά, όπως επίσης και μερικά δωρεάν είδη φαρμάκων, έχοντας μαζί τους τα βιβλιάρια απορίας και την ταυτότητά τους. Επιπλέον, σύμφωνα με την πρόεδρό του, κ. Αντωνέλλη, κάθε Τετάρτη από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο τμήμα συμβουλευτικής υποστήριξης.

Τέλος, μια νοσηλεύτρια και ένας φυσιοθεραπευτής βρίσκονται από την προηγούμενη Δευτέρα στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης, αλλά και στο ΚΑΠΗ Πλωμαρίου, οπότε όλα τα μέλη τους θα μπορούν να εξετάζονται και να εξυπηρετούνται εκεί δωρεάν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey