«Ανάσα ζωής» για ένα με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας τμήμα του Βοστάνειου

Ενισχύεται το Ογκολογικό

10/04/2012 - 17:18

Δεύτερο ογκολόγο προτίθεται σύντομα να αποκτήσει το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, που χθες ανανέωσε τη σύμβαση του γιατρού αιματολόγου. Η προσπάθεια που γίνεται, όπως ανέφερε ο διοικητής, είναι να ενισχυθεί το Ογκολογικό Τμήμα, που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Δεύτερο ογκολόγο προτίθεται σύντομα να αποκτήσει το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, που χθες ανανέωσε τη σύμβαση του γιατρού αιματολόγου. Η προσπάθεια που γίνεται, όπως ανέφερε ο διοικητής, είναι να ενισχυθεί το Ογκολογικό Τμήμα, που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Την ίδια αξιολόγηση καταθέτει με επιστολή του προσφάτως νοσηλευθείς στο Βοστάνειο καρκινοπαθής, που απευθύνει έκκληση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να στηρίξει το Ογκολογικό.

Ο καρκινοπαθής αναγνώστης μας, στην επιστολή του που δημοσιεύουμε, υπογραμμίζει την ανάγκη να στελεχωθεί περαιτέρω το Ογκολογικό Τμήμα, το οποίο καλύπτεται με ένα μόλις γιατρό, τον παθολόγο-ογκολόγο Ηλία Νικολαΐδη.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Δημήτρης Κατσιφαράκης, στον οποίο και ο αναγνώστης μας κοινοποίησε την επιστολή του, ανέφερε σε συνέχεια της έκκλησης που καταθέτει ο δεύτερος για υποστήριξη του Ογκολογικού: «Απ’ την πλευρά μας κάνουμε προσπάθεια να ενισχύσουμε το συγκεκριμένο Τμήμα. Στο πλαίσιο αυτό υπέγραψα σήμερα την επαναπρόσληψη του αιματολόγου-ογκολόγου Δημήτρη Γώγου ως επικουρικού και προωθούμε τη σύναψη με ειδική σχέση εργασίας (μπλοκάκι) ετήσιας σύμβασης με ακόμη έναν ογκολόγο.»

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Κατσιφαράκης, υπάρχουν ήδη δύο αιτήσεις γιατρών τέτοιας ειδίκευσης, με πολύ καλά βιογραφικά, οπότε πιστεύει πως πολύ σύντομα θα υπάρξει η αναγκαία βοήθεια στον κ. Νικολαΐδη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey