Συγκινητική η προσέλευση για δύο συμπολίτες μας με λευχαιμία

304 υποψήφιοι δότες μυελού των οστών

02/06/2017 - 15:39

Αναγκάστηκαν να φύγουν πάνω από 200 άνθρωποι το βράδυ της Τετάρτης από το γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων που ήθελαν να δώσουν δείγμα για να γίνουν υποψήφιοι δότες μυελού των οστών για δύο συμπολίτες μας με λευχαιμία.

Συνολικά 500 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν όλες αυτές τις ημέρες στην έκκληση του Συλλόγου και εν τέλει συγκεντρώθηκαν 304 δείγματα. Θα μπορούσαν να είναι ακόμα περισσότερα αν δεν τέλειωναν τα υλικά για τη λήψη δείγματος.

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ήταν συγκινητική έχοντας ως αφορμή δύο σοβαρά περιστατικά υγείας που αφορούν συμπολίτες μας. Η απρόσμενη προσέλευση των εθελοντών δημιούργησε το αδιαχώρητο στο γραφείο του Συλλόγου, με τον τελευταίο να εκφράζει τη λύπη του που δεν μπόρεσε εκ των πραγμάτων να ανταποκριθεί στη μεγάλη αυτή εθελοντική προσφορά Ζωής.

Η άριστη συνεργασία του με το ΚΕΔΜΟΠ και η διάδοση τού «Χάρισε Ζωή» θα βοηθήσουν να έχει σύντομα αιτήσεις και υλικό προκειμένου να συνεχιστεί η λήψη δειγμάτων. Έτσι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με αποκορύφωμα τις 13, 14 και 15 Ιουνίου στο Επιμελητήριο με την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους 304 εθελοντές δότες μυελού των οστών που θα εγγραφούν στην παγκόσμια δεξαμενή δοτών και μπορεί κάποια στιγμή να αναζητηθούν για να χαρίσουν μια ζωή. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey