Είναι όμορφο να απολαμβάνουμε όλα όσα έχουμε αποκτήσει.

Ασφαλίστε την περιουσία σας

03/04/2017 - 13:47

Τα περιουσιακά μας στοιχεία είναι αγαθά στα οποία έχουμε επενδύσει οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Είναι η περιουσία που δημιουργήσαμε για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Πώς μπορούμε όμως να την προστατεύσουμε από απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να την απειλούν καθημερινά; Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις αλλά και στις δυνατότητές μας, που μας δίνει τη σιγουριά και την ασφάλεια από κινδύνους. Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ασφάλισης, απολαμβάνετε:

Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΛΑΒΟΣ

- Πλήρη ασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων από φυσικές καταστροφές και τυχαία γεγονότα (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, καταιγίδα, χιόνι, διαρροή σωληνώσεων κ.λπ.) αλλά και από κακόβουλες ενέργειες και βανδαλισμούς, ακόμη και από τρομοκρατικές ενέργειες.

- Τη δική σας προστασία, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την ασφάλειά σας.

Πολλές φορές, είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως ενοικιαστής, είστε εκτεθειμένοι σε κινδύνους που προέρχονται από την κατοχή των περιουσιακών σας στοιχείων (π.χ. αστική ευθύνη, έξοδα προσωρινής διαμονής μετά από ζημιά, απώλεια ενοικίου, ληστεία μετρητών κ.λπ.). Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν πακέτα που σχεδιάστηκαν με σκοπό να ανταποκρίνονται με ευελιξία τόσο στις διαφορετικές ανάγκες ασφάλισης όσο και στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών. Προγράμματα που ασφαλίζουν την οικοδομή και το περιεχόμενο τόσο των κύριων όσο και των βοηθητικών χώρων (αποθήκες, γκαράζ κ.λπ.) που ανήκουν σε κάθε κατοικία και επιπλέον την αναλογία της ασφαλιζόμενης οικοδομής (διαμέρισμα) επί της αξίας των κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων των πολυκατοικιών (λεβητοστάσια, ασανσέρ κ.λπ.).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιών (είτε ιδιοκατοικούν είτε όχι), τους ενοικιαστές αλλά και τους διαχειριστές των πολυκατοικιών. Καλύπτει τις ζημιές από: Πυρκαγιά, ζημιές από καπνό, πτώση κεραυνού, έκρηξη (φυσική-χημική), τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά από δάσος, θύελλα - καταιγίδα - πλημμύρα - χιόνι - παγετός - κλοπή και ζημιές ως συνέπεια κλοπής ή σεισμού. Ακόμη: αστική ευθύνη του ασφαλιζόμενου από μετάδοση πυρκαγιάς, έξοδα κατεδάφισης - εκκαθάρισης - απομάκρυνσης ερειπίων.

Τα οφέλη που απολαμβάνετε

- Ευελιξία επιλογής. Έχετε τη δυνατότητα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, να επιλέξετε ένα πακέτο καλύψεων από το πιο απλό έως το πλέον σύνθετο. Τα πακέτα αυτά προσφέρουν πλήθος καλύψεων, απαραίτητων σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο συμβάν.

- Επιλογή ασφαλιζόμενης αξίας. Οι ασφαλιστικές καλύψεις προσφέρονται είτε σε πραγματικές (τρέχουσες) αξίες είτε σε αξίες καινούριου. Με τη βοήθεια του ασφαλιστικού σας συμβούλου, είστε σε θέση να καθορίσετε τη σωστή ασφαλιστική αξία των περιουσιακών σας στοιχείων.

- Σαφείς όροι. Τα πακέτα των προγραμμάτων έχουν σαφείς και κατανοητούς όρους, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζουν ξεκάθαρα το πλαίσιο ασφάλισής σας έτσι ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για τις καλύψεις και τις υποχρεώσεις μας απέναντί σας.

Για ερωτήσεις, διευκρινίσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε, το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες που ξεχωρίζουν για τη φερεγγυότητα και τη μεγάλη γκάμα προγραμμάτων ασφάλισης σε προσιτές τιμές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε πελάτη. Σας περιμένουμε για να σας προτείνουμε τα καλύτερα προγράμματα ασφάλισης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τηλέφωνα επικοινωνίας 22510 46611 και 6984-812797 (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey