Δεύτερη Ανάγνωση

21/12/2017 - 10:25

ΣΕΞΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ…

Ναι, αυτός είναι λόγος! Είναι λόγος να πατήσει το κόκκινο κουμπί και να στείλει πυρηνικό πύραυλο στις ΗΠΑ. Διότι δεν μπορεί να τον βάζουν τελευταίο στη λίστα των πιο σέξι ηγετών του κόσμου! Θα συμφωνήσετε ότι ο πεφωτισμένος τιμονιέρης της Β. Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είναι το ίνδαλμα εκατομμυρίων γυναικών στη χώρα του. Το κακό βέβαια δεν είναι αυτό. Γυναίκες είναι, ποιος μπορεί να βγάλει άκρη μαζί τους. Αρκεί να δει κανείς τη μεσήλικη παρουσιάστρια του Κορεάτικου κρατικού καναλιού πώς ηδονίζεται όταν προφέρει το όνομα του ηγέτη, για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει γυναικείο βίτσιο! Ας κάνουν λοιπόν ότι θέλουν οι γυναίκες… Μόνο που φοβούμαστε όμως ότι παραμένει ίνδαλμα εκατομμυρίων ανδρών εκτός χώρας που διαπνέονται από τέτοιες… δημοκρατικές και κουμουνιστικές ηγεσίες. Δεν το δείχνουν, η ψυχούλα τους όμως το ξέρει πώς… λιμπίζονται τέτοια αταξικά καθεστώτα. Το μάθαμε λοιπόν πως υπάρχουν και τέτοιες λίστες που κατηγοριοποιούν τη σέξι εμφάνιση των ηγετών μας! Προφανώς είναι η νέα παγκόσμια τάση… ηγετικών προσόντων σε μια τηλεόπληκτη αλλά και βομβαρδιζόμενη από τα social media εποχή. Όπου, εάν δεν έχεις σέξι «φάτσα», είσαι χαμένος από χέρι. Που τολμούν να εμφανιστούν σήμερα ηγέτες σαν τον «χοντρό» Τσώρτσιλ, το «λελέκι» Ντε Γκωλ, τον δυσκίνητο Ρούζβελτ ακόμα και τον αγριωπό Στάλιν. Αν και ο τελευταίος λόγω… βαρβατίλας ανάμικτης με κόκκινη επανάσταση, θα μπορούσε να προσφέρει ένα διαφορετικό εκρηκτικό μίγμα σεξουαλισμού. Αυτοί λοιπόν οι ιστορικοί ηγέτες μπορεί ν’ άλλαξαν τον κόσμο, αλλά σήμερα λόγω εμφάνισης θα πήγαιναν χαμένοι από χέρι. Η λίστα έκρυβε και άλλες εκπλήξεις. Διότι μας έριξαν τον Αλέξη στην ενδέκατη θέση. Να υποθέσουμε άλλη μια διεθνή συνωμοσία ενάντια στα συμφέροντα της χώρας; Καθόλου απίθανο. Θα έλεγα μάλιστα και με την υποστήριξη του ντόπιου διεφθαρμένου παλαιού καθεστώτος που έχει ακόμα το θράσος να βγάζει στόμα… Την στιγμή μάλιστα που τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας, τον γοητευτικό ασπρομάλλη Παυλόπουλο, τον έβαλαν στην 197η θέση! Τρίτο δηλαδή από το τέλος ξεπερνώντας μόνο τον Κιμ και τον 93χρονο Μουγκάμπε της Αφρικής! Κρίμα και τα γαλλικά του… Ακόμα κι αυτός ο Ράμα της Αλβανίας μάς πέρασε κατακτώντας την ένατη θέση! Από πού κι ως πού… Δεν μπορεί δάκτυλος θα είναι ενόψει Σκοπιανού. Αλλά ο ελληνικός λαός μαζί με την Περιστέρα, θα έχουμε το νου μας. Και την κατάλληλη στιγμή θα τους δώσουμε την κατάλληλη απάντηση…


«Πανηγύρια» προσφύγων στη Μόρια για τον μειωμένο ΦΠΑ…

 

ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

ΔΕΚΕΕΜΒΡΙΟΣ 1967 

Κοινοπραξία αρτοποιών Μυτιλήνης στον Καλαμάρη

 

Με γρήγορο ρυθμό προχωρούν οι εργασίες επισκευών, διαρρυθμίσεων και συμπληρωματικών κτιριακών κατασκευών στο παραχωρηθέν με ενοίκιο συγκρότημα Ι. ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ Α.Ε. στους αρτοποιούς της Μυτιλήνης. Σε ρεπορτάζ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ» δημοσιεύονται πληροφορίες για τις εργασίες που εκτελούνται, δημιουργώντας απορίες στους διερχόμενους για την ξαφνική κινητικότητα στο κτιριακό αυτό συγκρότημα. Απαντώντας ο Γ. Κακαδέλλης, ως εκπρόσωπος των αρτοποιών της Μυτιλήνης, αναφέρει ότι πρόκειται για εργασίες σε εμβ. 1.000 τ.μ. όπου θα στηθεί κλίβανος 18,5 μέτρων, πλάτους 35 μ. και ύψους 2,74 μ. με δυνατότητα παραγωγής 20.000 κιλών άρτου! Όλα αυτά στο πλαίσιο κοινοπραξίας αρτοποιών, οι οποίοι θα μετατρέψουν τα αρτοποιεία τους σε πρατήρια, ενώ η όλη παραγωγή θα γίνεται στου Καλαμάρη. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 1968. Η κοινοπραξία κράτησε μερικά χρόνια και μετά διαλύθηκε…

 

 

ΕΙΠΕ

«Κανένα μέτρο και καμία ρύθμιση δεν μπορεί να αντισταθμίσει και να εξισορροπήσει τις βαριά αρνητικές συνέπειες που έχει για την οικονομική και κοινωνική ζωή των νησιών μας η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ».

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

 

ΑΤΖΕΝΤΑ 

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις ΙΚΑ και ΝΑΤ καθώς και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκθεση φωτογραφίας «φ7» επτά ερασιτεχνών φωτογράφων,, μελών της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, στον εκθεσιακό χώρο τις Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

- Η ταινία «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI» στο «Cine Αρίων».

- H ταινία «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2» στο «Cine Αρίων».

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη χορωδία «Animato» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 7:15 μ.μ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου τραγουδάει στον «Οινοφόρο» στις 10 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey