Δεύτερη Ανάγνωση

21/11/2017 - 12:10

ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ…

Φταίνε οι προηγούμενοι. Φταίνε οι ξένοι. Φταίνε οι πυροσβέστες. Φταίνε οι γιατροί. Φταίει το σύστημα. Φταίνε οι λιμενικοί. Φταίνε οι δασάρχες. Φταίνε οι δήμαρχοι. Φταίει ο Μητσοτάκης. Φταίνε οι φαντάροι. Φταίνε οι Ιεράρχες. Φταίνε οι δικαστές. Φταίει ο Ψυχάρης. Φταίνε οι «παθογένειες». Φταίνε τα κανάλια. Φταίει το φοιτητικό κίνημα. Φταίνε οι δημοσκόποι. Φταίει ο Σόιμπλε. Φταίει το θεσμικό πλαίσιο. Φταίει η γυναίκα του Στουρνάρα. Αλλά φταίει και ο ίδιος ο Στουρνάρας. Φταίει η Μαρέβα. Φταίει η Ζήμενς. Φταίει ο πολύς ήλιος. Φταίει όμως και η πολλή βροχή. Φταίει ο Μαρινάκης. Φταίνε οι κτηνοτρόφοι. Αλλά φταίνε και τα γιδοπρόβατα. Φταίει ο Μπογδάνος. Φταίει η αξιολόγηση. Φταίνε οι αστοί. Φταίνε οι πρυτάνεις. Φταίει ο Σαμαράς. Φταίνε οι μετεωρολόγοι. Φταίνε οι εφημερίδες. Φταίνε όμως και τα ραδιόφωνα. Φταίει η Μιράντα Ξαφά. Φταίει ο Αυτιάς. Φταίει η εκκλησία. Φταίνε οι Αμερικάνοι. Φταίνε οι ΜΚΟ. Φταίει η Χριστίνα Σούζη. Φταίνε τα fake news. Φταίνε οι Ευρωπαίοι. Φταίει όμως και ο Τραμπ. Φταίει ο Λοβέρδος. Φταίει η γραφειοκρατία. Φταίει η Δημόσια Διοίκηση. Φταίει η κακιά στιγμή. Φταίνε τα κλειστά σύνορα της Ευρώπης. Φταίει ο Τράγκας. ΟΛΟΙ μας φταίμε. Εννοείται βέβαια πως μόνο εκείνοι δεν φταίνε…

Carmina Burana…..

Οι ψηφοφόροι της Κεντροαριστεράς θέλουν. Η Φώφη μπορεί; Μπορεί να τους οδηγήσει στο μέλλον ή ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Κώστας Λαλιώτης ονειρεύονται την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μέσα από τις στάχτες του;

 

 

ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1973

 

Εγκαίνια νέου εργοστασίου

 

Εγκαινιάζεται το νέο εργοστάσιο βιομηχανοποιήσεως ιχθυηρών «Δούκα». Το εργοστάσιο, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, έχει δυνατότητα να κατασκευάσει κάθε είδους κονσέρβα ιχθύων και φιλοδοξεί να απορροφήσει τις σαρδέλες του ανατολικού Αιγαίου με σκοπό μέρος την εξαγωγή τους. Κατασκευάστηκε με τις τότε σύγχρονες προδιαγραφές σε έκταση 1.500 τ.μ. και απασχολούσε ογδόντα εργαζόμενους. Στα εγκαίνια έδωσαν «παρών» ο Υφυπουργός Οικονομικών Γ. Δημακόπουλος, ο Νομάρχης Λέσβου Ιωάννης Πάλλης, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης αλλά και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών. Η επιχείρηση σταμάτησε να λειτουργεί στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα.

 

 

ΕΙΠΕ

«Αύριο οι “επίσημοι αρραβώνες” δημοτικής αρχής Λέσβου και συνοδοιπόρων της με τη ΝΔ».

ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης (σχόλιο που ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook παραμονή της χθεσινής κινητοποίησης)

 

 

ΑΤΖΕΝΤΑ

 

ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων με εορτή στο Στρατόπεδο «Σχη (ΠΖ) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ» στην Παγανή Λέσβου στις 10:30 π.μ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

- Η ταινία «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» στο Cine Αρίων στις 9:30 μ.μ.

- Η ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα» στο Cine Αρίων στις 9:15 μ.μ.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΠΕΡΓΙΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο μουσικός Μπάμπης Τσέρτος, στο κτήμα «Οινοφόρος» με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο πρόγραμμα. Τηλ. κρατήσεων: 22510 44738 και 6974197399.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Εθελοντική αιμοδοσία της στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Ιππείου το απόγευμα 4:00 - 9:30.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Παρουσίαση του έργου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου τα έτη 2016 και 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 7:30 μ.μ.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ

Η θεατρική παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 9:30 μ.μ.

 

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ

Η θεατρική παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 9:30 μ.μ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey