Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Σμύρνη

23/09/2016 - 14:27

Αύριο το μεσημέρι φθάνει αεροπορικώς από την Πόλη στην Σμύρνη, ο οικουμενικός πατριάρχης, ο οποίος αφού επισκεφθεί εθιμοτυπικά το νομάρχη και το δήμαρχο της πόλης, στις 6 το απόγευμα, στην εκκλησία του Αγίου Βουκόλου, θα παραστεί στην τελετή ενθρόνισης του νέου μητροπολίτη Βαρθολομαίου (Σαμαρά) και θα παρακαθίσει σε δεξίωση στην αυλή του ναού.

Αύριο το μεσημέρι φθάνει αεροπορικώς από την Πόλη στην Σμύρνη, ο οικουμενικός πατριάρχης, ο οποίος αφού επισκεφθεί εθιμοτυπικά το νομάρχη και το δήμαρχο της πόλης, στις 6 το απόγευμα, στην εκκλησία του Αγίου Βουκόλου, θα παραστεί στην τελετή ενθρόνισης του νέου μητροπολίτη Βαρθολομαίου (Σαμαρά) και θα παρακαθίσει σε δεξίωση στην αυλή του ναού.

Την Κυριακή θα μεταβεί πάλι στον Άγιο Βουκόλο, όπου θα παραμείνει απ’ τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, για την τέλεση της θείας λειτουργίας και τη χειροτονία του αρχιμανδρίτη Κυρίλλου Συκή σε επίσκοπο Ερυθραίας. Στην αυλή της εκκλησίας, μετά τη χειροτονία, ο πατριάρχης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ενορίτες της Σμύρνης αλλά και με τους ταξιδιώτες απ’ την Ελλάδα (Αθήνα, Χίο, Μυτιλήνη κ.ά.) που θα παραβρίσκονται εκεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey