×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - δ' μέρος

27/04/2012 - 20:50

Αιφνίδιοι θάνατοι

Από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και χθες, καταμετρήθηκαν πέντε αιφνίδιοι θάνατοι στη Λέσβο. Τα αίτια τους ήταν άγνωστα και αρκετοί τούς συνδέουν με την υπερκατανάλωση κρέατος ή αλκοόλ αυτών των ημερών.

Ελπίζουμε άμεσα να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ν.Μ.

 

Άλλος για το ΤΧΣ

Την ένταξη τους στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ζήτησαν οι Συνεταιριστικές Τράπεζες της χώρας. Σχετικό αίτημα υπέβαλε στην κυβέρνηση, η Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας. Φαίνεται πως η χρονιά είναι δίσεκτη για όλες τις τράπεζες.

Ν.Μ.

 

Ανακατατάξεις ως την τελευταία στιγμή

Ως την τελευταία στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη τα πολιτικά παζάρια των κομμάτων. Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό ότι το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, θα συνεργαστεί στις εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Ως την Παρασκευή που ολοκληρώνεται η κατάθεση των ψηφοδελτίων, έχουμε να δούμε ακόμη πολλά.

Ν.Μ.

 

Γεννητούρια…

Μπαμπάς είναι από χθες το απόγευμα, ο λογιστής μας Στρατής Παπάζογλου, η σύζυγος του οποίου, Τούλα Γιγιντή, έφερε στον κόσμο ένα χαριέστατο αγοράκι.

«Αγγελιοφόρος» της χαρμόσυνης είδησης απ’ το «Βοστάνειο», ήταν ο φίλος του ζεύγους -που προαλείφεται και για νονός- ομοίως συνάδελφος στην εφημερίδα, Φώτης Γιαννάκης, που όπως και όλη η οικογένεια του «Ε», χάρηκε και με το παραπάνω για τα «γεννητούρια».   

«Ε»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey