Καμπάνια ανακύκλωσης δώρων στη Φίλια

You can be a Santa Claus

29/11/2021 - 10:32

Καμπάνια ανακύκλωσης δώρων γίνεται για δεύτερη χρονιά στην Φίλια με στόχο των διοργανωτών την καλλιέργεια του αισθήματος κοινωνικής προσφοράς. Τα δώρα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν σε παιδιά του χωριού αλλά και σε παιδιά που έχουν ανάγκη από αγάπη.

Στόχος αυτής της αποστολής είναι η συγκέντρωση δώρων, όχι όμως μέσα από την αγορά, αλλά μέσα από την προσφορά. Να προσφέρουν, δηλαδή, μικρά και μεγάλα παιδιά, κάτι που έχουν και που δεν τους είναι πια απαραίτητο σε έναν συνάνθρωπό τους. Έτσι το αντικείμενο θα αποκτήσει και πάλι ζωή κάνοντας έναν άλλο άνθρωπο χαρούμενο.

«Ό Άη Βασίλης μετά από πολλά χρόνια δράσης, θέλει να ξεκουραστεί ψάχνοντας να βρει έναν άξιο διάδοχο. Για το λόγο αυτό, λίγο πριν την εκπνοή του 2021, αποφάσισε να βάλει στους κατοίκους ενός μικρού χωριού μια δοκιμασία. Άραγε θα καταφέρει κάποιος να αναδειχθεί σε άξιο διάδοχο του Άη Βασίλη; Τι θα γίνει στο μικρό χωριό της Φίλιας ανήμερα Πρωτοχρονιάς;» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το χρονικό

Μικρά και μεγάλα παιδιά θα ρίχνουν τα γράμματά τους, από 1 έως 20 Δεκεμβρίου, στο γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη.

Τα ξωτικά θα πρέπει να αριθμήσουν και να πρωτοκολλήσουν τα γράμματα μεταφέροντας τις επιθυμίες και τις ευχές στον "προϊστάμενό" τους.

Παράλληλα το ίδιο διάστημα δηλαδή, από 1 έως 20 Δεκεμβρίου κουτιά προσφοράς - συλλογής δώρων - θα τοποθετηθούν σε τέσσερα σημεία του χωριού:

  • Στο αρτοποιείο του Γιάννη Απορέλλη
  • Στο φαρμακείο της Άλκηστη Ζεϊμπέκη
  • Στο κρεοπωλείο του Γιώργου Σταυρίδη
  • Στο αρτοποιείο του Γιώργου Φραγκογιάννη

Δεν θα πρέπει οι δωρητές να παραλείπουν να βάζουν το όνομά τους στο δώρο, γιατί ο Άγιος Βασίλης θα τους στείλει ευχαριστήρια επιστολή για την πράξη τους αυτή. Το διάστημα που θα ακολουθήσει, δηλαδή από 25-31 Δεκεμβρίου τα ξωτικά θα πρέπει να ταξινομήσουν τα δώρα για τα παιδιά- όχι μόνο του μικρού χωριού - αλλά και σε εκείνα που έχουν ανάγκη από αγάπη.

Ξημερώματα 1 Ιανουαρίου Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder, Blitzen και Rudolph ξεκινούν το ταξίδι τους και εκπλήξεις περιμένουν μόνο όσους πιστεύουν στην δύναμη της αγάπης!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey