Ενώ αναμένονται ευχάριστες ειδήσεις για το θέατρο

Το Αναγνωστήριο «άλλαξε πρόσωπο»

14/12/2021 - 14:45 Ενημερώθηκε 14/12/2021 - 14:53

Ήταν πια καιρός, μέσα στα δύσκολα που περνάει το Αναγνωστήριο εδώ και πέντε χρόνια μετά την κατάρρευση της στέγης του θεάτρου του (11-1-2017), να κάνει τα φτιασίδια του με τον καλλωπισμό των εξωτερικών επιφανειών της Βιβλιοθήκης και του Λαογραφικού του Μουσείου. Ο Δήμος Μυτιλήνης αφουγκράστηκε τα μηνύματα του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και έτρεξε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, να βοηθήσει με το βάψιμο των εξωτερικών επιφανειών των κτιρίων του. Οι εργασίες άρχισαν τον Αύγουστο και περατώθηκαν αυτές τις μέρες με μεγάλα διαλείμματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη και οι φίλοι του Πνευματικού Κέντρου εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τις πολλές ευχαριστίες προς όλους όσοι με χαρά στάθηκαν δίπλα τους και ολοκληρώθηκε το έργο.

«Ευχαριστούμε το δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη, το γενικό γραμματέα του Δήμου κ. Ηρακλή Κουντουρέλλη, τον αντιδήμαρχο Αγιάσου κ. Μιχάλη Φραντζέσκο, την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αγιάσου κ. Διαμάντω Ρουγκέλη, τον αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών κ. Στρατή Τζιμή και τον προϊστάμενο κ. Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, αλλά και τους συμβασιούχους συντηρητές κτιρίων κ. Φώτη Κιοβρέκη, Νίκο Πολυχρόνη και Στρατή Σέντα, για την ιδιαίτερα επιμελή τους εργασία.

Σ’ όλη αυτή την προσπάθεια αρωγός στάθηκε ο Ποσειδών Σουσαμλής με την τοποθέτηση των σκαλωσιών και τις συχνές μετακινήσεις τους όπου χρειαζόταν. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτήν την ανιδιοτελή προσφορά του» αναφέρουν και προσθέτουν: «Επίσης είμαστε υποχρεωμένοι να υπογραμμίσουμε πως ο δήμαρχος, ο γεν. γραμματέας, ο αντιδήμαρχος και η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγιάσου είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας συντρέξουν στον καθαρισμό και απολύμανση των κτιρίων μας, στην ηλεκτρονική στήριξη και στη διοργάνωση όσων εκδηλώσεων πραγματοποιούμε. Προσεχώς, ελπίζουμε να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα πως φαίνεται κάποιο φως στον αγώνα μας να ξαναφτιάξουμε το θέατρό μας. Ίδωμεν..»...

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey