Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πυρόπληκτους

Συναυλία Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννη στις 18 Αυγούστου

12/08/2021 - 13:27 Ενημερώθηκε 12/08/2021 - 13:28

 Με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Μυτιλήνης ενημερώνει για τη συναυλία Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στις 18 Αυγούστου 2021 η Μυτιλήνη θα υποδεχθεί δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε μία μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Στο πλαίσιο του Λεσβιακού Καλοκαιριού, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές θα μοιραστούν την σκηνή στο Δημοτικό Στάδιο χαρίζοντάς στο κοινό «Μια αγκαλιά Τραγούδια»!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, που πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθειά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η συναυλία πραγματοποιείται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πυρόπληκτους.

Προπώληση εισιτηρίων στο ticketservices.gr και στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey