Από τις 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην on line virtual Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Athens International Tourism Expo»

19/11/2020 - 10:48

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας εγκρίνει τη δαπάνη και τη διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 1.240,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην on line virtual (διαδικτυακή/εικονική) Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Athens International Tourism Expo» 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου.

Η συμμετοχή περιλαμβάνει αναλυτικά τις εξής υπηρεσίες:

  • On line B2B συναντήσεις με όλους τους buyers και on line επισκέπτες
  • Μία αποκλειστική παρουσίαση 30 λεπτών ταυτόχρονα σε όλους τους buyers με teleconference.
  • Δύο αποστολές video 60’’ σε παραλήπτες του εξωτερικού.
  • Επιπλέον, η Π.Β.Α. μπορεί παράλληλα να καλέσει μέχρι 20 συνεκθέτες της επιλογής της, για να κάνουν από 10 Β2Β της επιλογής του ο καθένας.

Η συγκεκριμένη έκθεση πραγματοποιήθηκε για 6 συνεχόμενα χρόνια στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, με ικανοποιητική επισκεψιμότητα και με πολύ ενδιαφέροντα προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού (Β2Β), με Hosted Buyers (tour operators, travel agencies, M.I.C.E. κλπ) από διάφορες χώρες του εξωτερικού, στα οποία οι εκπρόσωποι της Π.Β.Α. είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα νησιά και να προετοιμάζουν το έδαφος για ενδιαφέρουσες συνεργασίες με τις τοπικές επιχειρήσεις. Στη φετινή δύσκολη υγειονομική συγκυρία λόγω της πανδημίας COVID 19, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί on line, virtual (διαδικτυακά/εικονικά) , όπως άλλωστε και οι περισσότερες εκθέσεις και εκδηλώσεις. Η διοργανώτρια εταιρία διαβεβαιώνει ότι στην εν λόγω on line διοργάνωση θα συμμετέχουν επαγγελματίες από 50 χώρες. Η συμμετοχή μας στην εν λόγω on line, virtual έκθεση κρίνεται σημαντική, καθώς θα υπάρχουν προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με επιλεγμένους Hosted Buyers. Οι εκπρόσωποι της ΠΒΑ θα συμμετάσχουν στις παραπάνω διαδικτυακές συναντήσεις, κάνοντας σύντομες παρουσιάσεις των νησιών και του τουριστικού προϊόντος της Π.Β.Α. στους προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες και tour operators, προκειμένου να έχουν μια πρώτη επαφή και εξοικείωση με την εικόνα των νησιών και το προϊόν του καθενός, διαδικασία που διευκολύνει τη σύναψη συνεργασιών με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και ροής επισκεπτών προς τα νησιά της Περιφέρειας τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey