Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Πέρθας Καλέμη

«Στα βήματα της Σαπφούς»

01/07/2022 - 13:00

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 8:30 στον αύλειο χώρο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (Μικράς Ασίας2 – Κιόσκι) η Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, διοργανώνει λογοτεχνική – μουσική εκδήλωση «Στα βήματα της Σαπφούς» όπου θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Πέρθας Καλέμη με τίτλο «Ερωτικά Αλληλούια, Λυρικές Μπαλάντες της καρδιάς και του πάθους». Η εκδήλωση τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και της «Εταιρείας Αιολικών Μελετών».  

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Παναγιώτης Σκορδάς Ι Εκπαιδευτικός – συγγραφέας, Στέλλα Πετρίδου Ι Αξιωματικός ΛΣ, λογοτέχνις   ποιήτρια, ενώ τα ποιήματα της συλλογής θα αποδοθούν από την Αθανασία Δαφιώτη Ι δημοσιογράφο – θεατρολόγο.

Η εκδήλωση περιλαμβένι ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού με μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών που ερμηνεύουν οι λυρικοί καλλιτέχνες Μαρία Γαλάνη Ι υψίφωνος, Γιάννης Φίλιας Ι τενόρος. Στο πιάνο και στη μουσική επιμέλεια είναι ο Δημήτρης Γιάκας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημήτρης Μπούμπας συγγραφέας, πρόεδρος της Εταιρείας Αιολικών Μελετών» και Δρ. Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey