Δεν σταματά τις δράσεις ο Ζούρος

Περιήγηση και ορνιθοπαρατήρηση στο Απολιθωμένο Δάσος Ιγνάτης Τσικνής

Περιήγηση και ορνιθοπαρατήρηση στο Απολιθωμένο Δάσος

18/05/2021 - 08:00

Το Σάββατο 22 Μαΐου οι δράσεις ορνιθοπαρατήρησης συνεχίζονται στο Απολιθωμένο Δάσος. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου – Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής σας προσκαλούν σε περιήγηση στο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους, παρατήρησης φύσης και ορνιθοπαρατήρηση των ποικίλων ειδών πουλιών που απαντώνται στο Απολιθωμένο Δάσος, το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 στις 10.00.

Η περιήγηση στο Πάρκο και η ορνιθοπαρατήρηση θα πραγματοποιηθούν με καθοδήγηση από ειδικούς επιστήμονες και τη χρήση εξοπλισμού (τηλεσκόπια, κιάλια), μετά από δήλωση συμμετοχής και προ συνεννόηση. Όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 θα τηρηθούν αυστηρά. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για όλους τους επισκέπτες.

Η περιήγηση στο Πάρκο και η δράση ορνιθοπαρατήρησης το Σάββατο 22 Μαίου 2021 απευθύνεται σε παιδιά άνω των 8 ετών και ενήλικες.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται με την αγορά του γενικού εισιτηρίου (5 €) του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, με το οποίο είναι δυνατή και η επίσκεψη στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την αποφυγή διασποράς του COVID-19, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει είτε από υπολογιστή ή κινητό κλπ. Οι επισκέπτες απλά μπορούν να εκδύσουν τα εισιτήρια τους αν επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Μουσείου www.lesvosmusum.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22510-47033, 22530-54434 και 6972-809610.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey