Έρχεται στις οθόνες μέσα από τον ρόλο του Λυκούργου Νταλαούρα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στους Συμπέθερους από τα Τίρανα [Vid]

20/07/2021 - 11:55

Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα κατέφθασαν στην Ελλάδα κι έχουμε τις πρώτες ξεκαρδιστικές σκηνές μέσα από τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν. Το MEGA μας συστήνει στους χαρακτήρες με δύο μικρά απολαυστικά teaser και παίρνουμε μία γεύση από τη σειρά που θα μας κρατήσει συντροφιά τον χειμώνα! Στην σειρά πρωταγωνιστεί και ο Μυτιληνιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο ρόλο του Λυκούργου Νταλαούρα.

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου επιστρέφουν στην τηλεόραση με μία γνωστή κωμωδία που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό. Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα έχουν μεταφερθεί αρκετές φορές στο θεατρικό σανίδι, αλλά τώρα έρχονται ετοιμοπόλεμοι να κυριεύσουν και τη μικρή οθόνη. Αγαπημένοι ηθοποιοί ξανασυναντιούνται κι επιστρέφουν στην τηλεόραση σε πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Η πρώτη γνωριμία με τους χαρακτήρες

Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο MEGA συμβαίνουν στο Κουδουνάρι, μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας. Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα έρχονται να αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, και να ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου, ενώ θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Ήδη από τα πρώτα teaser τρείλερ βλέπουμε ορισμένες σκηνές από την κωμική σειρά. Στο ένα πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Λεκάκη, η οποία υποδύεται την Πωλίνα Βαρδάκη την αδερφή της Πένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μία επιπόλαιη, φιλάρεσκη, φαντασμένη και ερωτόληπτη γυναίκα. Μέσα από το teaser βλέπουμε το παράπονό της για την ερωτική της ζωή, ενώ παίρνουμε μία μικρή γεύση από την όλη εικόνα της σειράς.

Οι πρώτες χιουμοριστικές καταστάσεις

Την ίδια στιγμή, βλέπουμε την οικογένεια να συγκρούεται και τον πατέρα (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) να είναι έτοιμος να “επιτεθεί” στην κόρη του όταν η γυναίκα του, Πένη, τον σταματάει. Τότε ξεκινάει ένα μεγάλο παραλήρημα με τους πρώτους διαλόγους να προκαλούν άφθονο γέλιο.

Καθ’όλη τη διάρκεια των σκηνών, βλέπουμε ότι οι ήρωες έχουν μία αρκετά έντονη επαρχιακή προφορά, ενώ τα ρούχα, τα σκηνικά, ακόμη και η κόμη προδίδουν ότι διαδραματίζεται σε χωριό.

Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα έρχονται στο νέο πρόγραμμα του MEGA με τα τρέιλερ να υποδηλώνουν ότι θα είναι μία σειρά με πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις και πολύ…χρώμα!

Οι ηθοποιοί της σειράς και οι δηλώσεις τους

Πένη Νταλαούρα (Ελισάβετ Κωνσταντινίδη)

Η αιώνια Ελληνίδα μάνα που ανακατεύεται παντού, θέλει να παρεμβαίνει στη ζωή των παιδιών της, και στο τέλος τα κάνει όλα χειρότερα. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη επιστρέφει ύστερα από αρκετά χρόνια στη μικρή οθόνη για να μας προσφέρει απολαυστικές και μοναδικές στιγμές!

Λυκούργος Νταλαούρας (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης)

Σύζυγος της Πένης. Επίμονος εκεί που δεν πρέπει, υποχωρητικός εκεί που δεν πρέπει. Θέλει να δει την κόρη του να παντρεύεται με ένα πλούσιο γαμπρό.

Λίζα Νταλαούρα (Τζένη Καζάκου)

Κόρη της Πένης και του Λυκούργου. Γλυκιά, υποχωρητική και διαλλακτική. Θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό της οικογένειας που την πνίγει λόγω υπερβολικής προστασίας.

Πωλίνα Βαρδάκα (Μαρία Λέκάκη)

Αδερφή της Πένης αλλά το ακριβώς αντίθετο της. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Βαρδάκα και έχει δύο παιδιά. Η Πωλίνα είναι επιπόλαιη, φιλάρεσκη, φαντασμένη και ερωτόληπτη.

Βασίλης Βαρδάκας (Μιχάλης Ρέππας)

Σύζυγος της Πωλίνας. Επιπόλαιος, φιλάρεσκος, φιγουρατζής και ερωτύλος. Ο Βασίλης είναι «μέσα στα πράγματα» της μικρής κοινότητας. Λύνει και δένει. Όχι φυσικά με το αζημίωτο.

Κλαίρη Γκαργκατζούδη (Σοφία Βογιατζάκη)

Η εξ απορρήτων και κολλητή φίλη της Πένης, γνωρίζει όλα τα μυστικά της και δίνει πάντα τη λάθος συμβουλή. Έχει εμπορικό κατάστημα στο χωριό και γνωρίζει πολλά για όλες τις «κυρίες» του χωριού.

 

 

 


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey