Αφορμή η μη εγγραφή του Συλλόγου στην Ομοσπονδία και ο αποκλεισμός μελών του στις εκλογές της ΟΛΣΑ

Ο Σύλλογος Σκαλοχωριτών καταγγέλλει το απερχόμενο Δ.Σ. της ΟΛΣΑ

11/06/2021 - 16:17 Ενημερώθηκε 11/06/2021 - 16:18

Ο Σύλλογος Σκαλοχωριτών Λέσβου "Ο Άγιος Γεώργιος" με ανακοίνωσή του καταγγέλλει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Λέσβου για την απόρριψη της επανεγγραφής του Συλλόγου στη δύναμη της ΟΛΣΑ . Την καταγγελία προσυπογράφει  και ο αντιπρόσωπος  του Συλλόγου Σκαλοχωριτών, Τάκης Ιορδάνης.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Καταγγέλλουμε το για μία ακόμη φορά αντικαταστατικών ενεργών Δ.Σ. της ΟΛΣΑ που δεν επέτρεψε την επανεγγραφή του Συλλόγου μας ( ο οποίος επαναλαμβάνουμε ήταν ιδρυτικός της Ομοσπονδίας Σύλλογος και μάλιστα πρωτοστατήσας μεταξύ των επτά πρώτων Συλλόγων στην ίδρυσή της), στη δύναμη της Ομοσπονδίας μας. Καταγγέλλουμε δε ότι τούτο το κάνει εσκεμμένα για να αποκλείσει του αντιπροσώπου ςτου Συλλόγου μας στην ΟΛΣΑ, να καταθέσουν ψηφοδέλτιο και να συμμετάσχουν στι εκλογές της 13,06,2021 ώστε να πρωτοστατήσουν και πάλι στην αναγέννηση του από χρόνια τώρα σε κατάσταση πλήρους ανυπαρξίας ευρισκόμενου αυτού φορέα του παροικιακού μας δυναμικού» .

Ο κ. Ιορδάνης στην καταγγελία του αναφέρει: «Προσκλήθής και προκληθής, επανειλημμένως από κατά καιρούς αρμόδιους της ΟΛΣΑ, είχα αποφασίσει ύστερα από την τελευταία φορά που ήμουν μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΣΑ προ 25ετίας περίπου, αυτή τη φορά να συμμετάσχω στο εκλογοπολογιστικό συνέδριο της, την 13.06.2021 και στη συνέχεια ως μέλος ή  ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της, να διοχετεύσω τη δραστηριότητά μου για το γενικό καλό, του εδώ Παροικιακού μας δυναμικού και φυσικά της αγαπημένης μας Λέσβου, και όχι να  διοχετεύω  αυτή σε  ad hock επιτροπές ( για τον ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΣΙΓΡΙΟΥ, για το ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ, για το ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ, για το  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, για τις  ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ , για το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΤΙΣΣΗΣ,  για το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΙΩΝ,  κ.λπ) ή στον ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ «ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» ως Πρόεδρος του, ή ακόμη σε σχετικές ενέργειες μου ως άτομο.

Ατυχώς όμως, το εκλεγέν με αντικαταστατικές διαδικασίες την 23.6.2019, «εν πολλαίς  αμαρτίες περιπεσόν» Δ.Σ., με τελευταία του, αυτή  της απόφασης του να μην επανεγγράψει το ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΤΩΝ  ΛΕΣΣΒΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στη δύναμή της Ομοσπονδίας μας, μου αποστερεί κάθε σχετική σκέψη ή θέληση. Μου αποστερεί το δικαίωμα, (που μου παρέχει η ιδιότητά του εκλεγμένου αντιπροσώπου του συλλόγου αυτού στο συνέδριο της ΟΛΣΑ, από την 12η Ιανουαρίου 2021), να είμαι υποψήφιος σε ψηφοδέλτιο της εκλογικής διαδικασίας της Ομοσπονδίας μας, της 13ης Ιουνίου 2021.

Έτσι προσυπογράφω την καταγγελία του Συλλόγου μας της 7.6.2021,  που διαβάζετε στο συνημμένο έγγραφο.  

Καταγγελία τόσο για την μη επανεγγραφή του Συλλόγου κατά τα προαναφερθέντα, αλλά το κυριότερο για τον «ες αεί» αποκλεισμό του Συλλόγου μας από τη δύναμη της ΟΛΣΑ αφού ως αναφέρεται στο καταγγελτικό αυτό έγγραφο του Συλλόγου «… θέλει να κρατήσει το Σύλλογό μας για πάντα εκτός δρωμένων της Ομοσπονδίας μας, αφού το θέμα της επανεντάξεως μας στις τάξεις της, δεν περιλαμβάνεται καν ως θέμα της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. της 13.6.2021»

 Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της καταγγελίας του Συλλόγου Σκαλοχωριτών:

 

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey