Την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Θέατρο Κάστρου

Ο Πινόκιο του Carlo Collodi στην Μυτιλήνη

03/08/2022 - 09:30 Ενημερώθηκε 03/08/2022 - 10:27

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις : Ο Λύκος & τα 3 γουρουνάκια & Η Κοκκινοσκουφίτσα & Ο Καλός Λύκος έρχεται για 11η χρονιά στην Μυτιλήνη την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, στις 21:00 στο Θέατρο Κάστρου, με το Νέο του Αριστούργημα : «Πινόκιο» του Carlo Collodi.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες "προκλήσεις" που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα. 

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi   Η συνέχεια ...επί Σκηνής!!!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ιωάννα Δαρμή, Νίκος Παπαγιάννης, Μαρίνα Μπασέτα, Άννα Μωραΐτου.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Γιώργου Πούλη, τα σκηνικά του Γιωργου Κιτσούλη, ο σχεδιασμός φωτισμών του Δημήτρη Νίκου,  τα γραφιστικά του Στέλιου Καλογεράκη, τα κοστούμια του Μάξιμος \ Σήλια atelier, οι ειδικές κατασκευές του  Χρήστου Δελητζάνη και  η μουσική επιμέλεια του Θύμιου Βούντα. Τέλος η παραγωγή και οι δημόσιες σχέσεις γίνονται από το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey